Accident spectaculos în centrul Reșiței! O mașină s-a răsturnat!

O mașină s-a răsturnat în urma impactului cu un alt autoturism. Accidentul s-a produs în această dimineață în centrul Reșiței, în fața Hotelului Rogge.

Imagini spectaculoase astăzi în Reșița, chiar în centrul orașului. Două autoturisme s-au ciocnit după ce una dintre mașini nu a respectat regulile de circulație. Apelul la 112 a fost făcut în jurul 8.30. Un autovehicul a ajuns cu roțile în sus, însă conducătorii auto au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

„În centrul civic s-a produs un accident. Un autoturism condus de un cetățean în vârstă de 48 de ani, care ieșea de pe Strada Mihai Eminescu, de lângă Hotel Rogge, nu acordă prioritate la cedează trecerea unui alt autoturism care circula regulamentar și care venea dinspre Centrul de Transfuzie spre centru. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor șoferi”, a declarat comisar-șef Dan Bortiș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

Sursă foto: www.caon.ro