Un protestatar este în greva foamei

Revoluționarul Mihai Orbulescu (foto) este în greva foamei de săptămâni bune, dar astăzi el li s-a alăturat protestatarilor din centrul orașului. Acesta este nemulțumit de modul în care Guvernul tratează poporul și spune că va renunța la greva foamei doar după ce „pică” întregul for, condus de Boc.

Revoluționarul Mihai Orbulescu a slăbit 32 de kilograme de când este în greva foamei și este îngrijorat de faptul că pierde masa musculară pe zi ce trece. Cu toate acestea a refuzat trei internări în spital pentru că dorește să fie alături de semenii săi. „Mă simt rău, dar nu voi renunța la această formă de protest până când Guvernul Boc nu își dă demisia. Inițial, 73 de revoluționari am intrat în greva foamei, cu mult înainte să înceapă protestele în România, dar din cauza sănătății precare am mai rămas 27. Nu renunțăm până nu-i vedem jos pe nenorociții aceștia”, a spus revoluționarul Mihai Orbulescu.

Alături de revoluționari, astăzi, în centrul orașului au fost prezenți și pensionari. În orice caz, numărul celor care ies să își strige nemulțumirea scade de la o zi la alta. Cu toate acestea însă, oamenii sunt încă încrezători. „Vrem să se schimbe ceva. În cazul în care cade Guvernul și suntem nemulțuiți de următorul, mai ieșim o dată în stradă și gata”, a spus un pensionar prezent la manifestație.

Comments

  1. Sibilla says:

    Un român, un OM , sperăm un model pentru alţii ! El vorbeşte despre suferinţele TUTUROR, despre DEMNITATE !
    BRAVO, MIŞU !!

  2. Andrei says:

    Am mai vazut articole in diferite ziare cu Domnul Mihai si acolo scria ca are 3 copii..E adevarat?..Nici nu mai stiu ce sa cred..De unde au scos-o si pe asta !