Unteatru altfel! Câștigă două invitații online în seriile de teatru online organizate de Unteatru!

1000x100

Chiar dacă pandemia ne-a restricționat de la activitățile obișnuite, organizatorii de reprezentații și implicit voluntarii au găsit soluții pe timp de criză! Astăzi și mâine aveți ocazia să participați la un GIVEAWAY online prin care puteți câștiga două bilete la reprezentațiile online Unteatru! Află despre ce e vorba!

Giveaway-urile vor fi active pe pagina de Facebook a comunității Dolloshka, unde în următoarele zile vor fi puse la bătaie invitații duble la reprezentațiile online Unteatru. „Noi credem că mersul la teatru trebuie să fie o experiență în sine. Dar suntem tare curioși despre cum arată pentru tine scenariul ideal. Atât în general, dar mai ales acum, pe timp de pandemie. Așa că împreună cu unteatru voi organiza până la final de lună câte un #giveaway zilnic. Abia așteptăm să ajungă la voi”, ne transmite inițiatoarea paginii, Andreea Moldovan.

 

Ce trebuie să faci ca să obții dubla invitație?
Trebuie să etichetați la postarea reprezentației numele persoanei alături de care să vizionați online reprezentarea, iar în urma tragerii la sorți, veți primi un cod unic de acces. Toate noutățile se dau pe pagina de Facebook Dolloshka. Informații despre reprezentații găsiți de asemenea pe pagina menționată. Astăzi puteți câștiga dubla invitație la Lumea dinăuntru, care va fi live mâine seară de la 20:00. Ce spui, mergeți la teatru?