„Unde suntem acum e prea mult. Asta trebuie să se înțeleagă!”

Metalul Reşiţa a scos o remiză albă la Tărlungeni, rezultat similar cu cel de la Satu Mare, dintre Olimpia şi Poli Timişoara, astfel că lupta pentru promovare rămâne deschisă. Cel puţin, teoretic!

Rosso-nerii s-au întors cu un punct din deplasarea de la Tărlungeni, dar ar fi putut foarte bine să vină acasă cu toate cele trei puncte puse în joc dacă puştiul Bogdan Szijj nu lovea bara pe final de meci şi avea mai multă şansă. Un succes ar fi aprins şi mai mult lupta pentru promovare în condiţiile în care ACS Poli a scos doar un egal la Satu Mare, acolo unde nici Metalul nu a reuşit să câştige. Practic, Reşiţa ar fi egalat Timişoara la puncte, iar meciul în plus pe care echipa lui Alexa îl are de jucat nu se anunţă deloc uşor, în deplasare, la Slatina, cu FC Olt. Înaintea play-off-ului, Metalul şi Poli au şi aşa toate şansele să fie separate de doar câteva puncte, care pot fi recuperate, mai ales că timişorenii nu au impresionat pe nimeni în 2015.

În Valea Domanului însă speranţele sunt foarte mici. Cel puţin aşa se vede. Unde suntem acum e prea mult. Asta trebuie să se înţeleagă”, a declarat antrenorul Daniel Opriţa după ce puţinii spectatori care vin la meciurile echipei au criticat momentele mai puţin inspirate ale băieţilor. Din ce s-a jucat până acum, după meciurile directe, dar şi la modul în care se prezintă clasamentul astăzi, impresia este că Metalul poate şi ar trebui să-şi propună mai mult. Nu e nicio tragedie dacă nu se reuşeşte, presiunea e pe umerii timişorenilor, dar să nu ne pară rău mai târziu că nu am încercat!

Comments

 1. resitean says:

  desi nu sunt mare fan oprita…. are dreptate in conditiile in care am stat in 13-14 jucatori tot campionatul…dar si asa cu lotul actual daca aveam si putina conducere puteam promova lejer… asta ca sa evidentiez cat e poli timisoara de slaba… ei au putina conducere mai buna ca noi… ca valoric sunt tot pe acolo

 2. Liviu says:

  Nu se vrea promovarea pentru ca o eventuala promovare,presupune stadion de liga 1 , finantare cel putin tripla fata de cea existenta , nocturna ,cheltuieli foarte mari fata de cele de acum.Noi nu suntem pregatiti ca, infrastructura pentru a dori promovarea.Ne vom mai rezuma la acest stadiu de liga 2 inca cativa ani buni de acum incolo. Situatia e comparabila cu situatia, ca nu poti da icre negre unui om care este obisnuit sa sparga o ceapa si cu putina sare dar si mamaliga sa le manance si sa se multumeasca cu atat. Situatia e determinata de puterea economica a unui judet. Degeaba exista vointa la stadiu declarativ si de intentie politica daca nu exista capacitati economico- productive care sa creeze plus valoarea , implicit bunastarea.

 3. resitean says:

  stadionul se poate face lejer de liga 1 pt noctura primesti derogare un an de zile…din liga 1 se poate bate altfel la usi pt o finantare sponsorizare etc… repet la resita nu este conducere…presedinte director tehnic etc….

 4. fan metalul says:

  SA MULTUMIM ECHIPEI , ANTRENORILOR SI CELOR CE CONTRIBUIE LA ADMINISTRAREA SI SALARIZAREA ECHIPEI, CA SUNTEM PE LOC FRUNTAS , IN PRIMELE 6 SI CA UNEORI NEMULTUMULTUMITILOR LI SE IA DARUL DACA VOR CREDE IN HIMERE SI NU IN REALITATEA EXISTENTA LA ACEST MOMENT!!!!!!

 5. GRN says:

  ne bucuram de fotbal

 6. Seby says:

  Oprita ai posibilitatea maine sa iesi in evidenta prin inteligenta , organizare , daruire , perseverenta(care presupune cheia suuccesului ) perspicacitate(ce presupune :INGENIOZITATE ,suplete , eleganta) UN TANAR ANTRENOR care promita la modul cel mai serios o viitoare ascensiune in fotbal in a educa tinerii fotbalisti Romani si nu numai.BAFTA MULTA sa ai si pentru ca este POSTUL PASTELUI , BUNUL DUMNEZEU sa aiba grija de tine si sa reusesti pentru ca MERITI CU M. MARE!!!!!!