CONDAMNARE. A bătut cu cârja şi ars cu ţigara pe organele genitale un copil de trei ani!

Sami, cerşătorul cu grav handicap locomotor cunoscut reşiţenilor care frecventează supermarket-ul din centrul Reşiţei, şi-a aflat pedeapsa pentru faptele şocante.

Petru Vasilică Stoica, zis Sami, a bătut atât de crunt copilul de trei ani al concubinei sale încât micuţul a fost la un pas de moarte. L-a lovit cu bestialitate, cu palmele şi cu o cârjă! În cap şi pe tot corpul! Mai mult decât atât, l-a ars cu ţigara pe părţile genitale! Omul are probleme grave şi asta a demonstrat-o chiar în sala de judecată a Tribunalului Caraş-Severin, unde a cerut ca alături de el să fie arestat preventiv şi copilul de trei ani.

Magistraţii cărăşeni au pronunţat astăzi sentinţa în acest caz tulburător. Petru Vasilică Stoica a primit şapte ani de puşcărie pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor săvârşită asupra unui membru de familie. În plus, i-a fost interzis dreptul de a exercita drepturile părinteşti asupra părţii vătămate minore Florea Robert şi de a se apropia de acesta. A fost admisă totodată acţiunea civilă formulată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, în numele minorului Florea Robert şi pentru acesta, şi a obligat inculpatul la plata către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Caraş-Severin, în numele minorului Florea Robert şi pentru acesta, la plata sumei de 50.000 lei daune morale.

Sentinţa nu e definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile.