Unde-s doi, puterea crește! Moldova Nouă are nevoie de încă un medic pediatru

În curând, Spitalul Orășenesc Moldova Nouă va găzdui un nou concurs pentru ocuparea posturilor. Pe lângă specialiști pe linia de medicină internă, radiologie sau în cadrul laboratorului de analize medicale, unitatea spitalicească are nevoie de încă un medic pediatru pentru ca lucrurile să funcționeze tot mai bine înspre bunăstarea pacienților.

La aflarea veștii că, după mai bine de trei ani de când își desfășoară activitatea în cadrul spitalului de la malul Dunării, ideea venirii unui coleg nou este pe cale să devină realitate, specialistul în pediatrie, Lucica Stoica, a declarat pentru expressdebanat.ro: „Sper să avem candidați înscriși pentru ocuparea acestui post. Treaba ar fi mult mai ușoară. E altceva când ai cu cine să schimbi o părere”.

Deși, în momentul de față, ori de câte ori are nevoie, medicul Stoica nu contenește să le ceară părerea colegilor de breaslă din capitala Banatului, la rându-i, a dat sfoară în țară pentru coagularea unei echipe solide la Moldova Nouă: „Speranța mea este să vină încă un coleg/colegă. Dacă vine, ușile îi sunt deschise”.