Una mai neinspirată ca alta

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

FC Caransebeş joacă astăzi pe terenul unei echipe cu pretenţii, CSM Râmnicu Vâlcea, dar care nu a mai câştigat din etapa a treia, de la victoria în faţa Timişoarei.

Gugulanii şi elevii lui Lincar s-au dovedit a fi total neinspiraţi în faţa porţilor adverse şi de aici au venit şi seriile de meciuri mai puţin bune pentru fiecare dintre ei. Vâlcea e campioana remizelor albe, dar nici FC Caransebeş nu are o linie mai bună în clasamentul golaverajului. Oficialii clubului caransebeşean au adus ieri preotul la stadion pentru a-i scăpa de ghinion şi de penultima poziţie în ierarhia Seriei a II-a din liga secundă. Noutăţi sunt şi în tabăra gazdelor de astăzi, Erik Lincar urmând să revină pe banca tehnică după o suspendare.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Gugulanii au mare nevoie de un rezultat pozitiv astăzi, deoarece administraţia publică locală, care i-a băgat ieri în şedinţă, va umbla la salarii. ,,Urmează să luăm măsuri, am şi luat, din punct de vedere pecuniar şi sportiv. Clubul nostru face sacrificii, dar plăteşte. Au fost deja amendaţi jucători, în funcţie de greşelile pe care le-au făcut”, a spus antrenorul Sorin Bălu. Portarul Coca nu a fost inclus în lot nici pentru deplasarea de la Vâlcea, dar cel mai probabil va reveni de luni la echipă. ,,M-a deranjat că în presa din Arad a apărut faptul că între mine şi elevul meu au fost certuri. Eu nu am avut niciun schimb de replică, dacă aveam, cu siguranţă Coca nu se mai urca în autocarul echipei noastre şi astăzi nu mai era la antrenament. El a fost amendat pentru ieşirea lui nesportivă şi a fost scos din lot pe termen nelimitat. Asta a fost decizia mea”, a explicat Bălu.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    S-au sfinţit terenul şi vestiarul gazdelor, s-a blestemat cel al oaspeţilor! SĂ VINĂ METALUL REŞIŢA!!!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/