Rectificare bugetară pozitivă la nivel de județ!

Aleșii județeni au fost convocați astăzi în ședință ordinară. Aceștia au aprobat mai multe proiecte legate de bugetul județului, dar și de activitatea instituțiilor din subordinea forului județean.

„Au fost mai multe alocări de fonduri bugetare. În primul rând, am rectificat pozitiv cu 161 de miliarde de lei bugetul Consiliului Județean, 83 de miliarde din aceștia pentru drumuri județene și comunale, 33 de miliarde pentru rezolvarea problemelor generate de calamități, restul de sume pentru școlile ajutătoare, pentru asistență socială, pentru cheltuielile curente și de capital. Au fost alocate, de asemenea, 22 de miliarde de lei pentru comunitățile locale, pentru echilibrarea bugetelor acestora. Asemenea hotărâri generează la rândul lor alte hotărâri anexe care și ele trebuie aprobate, a declarat astăzi Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean.

Aleșii social-democrați au contestat însă modul în care s-au făcut repartizările pe unitățile administrative-teritoriale, precizând că primarii PSD au primit prea puțini bani față de cei ai opoziției, care se află la conducerea județului. În replică, Frunzăverde le-a răspuns precizând că edilii care nu s-au regăsit pe listă cu fonduri consistente au primit bani direct de la Ministerul Dezvoltării sau de la Compania Națională de Investiții.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/