SENTINȚĂ. Temutul interlop reşițean Dan Mîndriloiu e liber!

Tribunalul Timiş l-a pus în libertate după mai puţin de doi ani pe reşiţeanul găsit vinovat de constituire de grup infracţional organizat şi şantaj, iar în trecut, de alte fapte şi mai grave, în urma cărora trei oameni au fost împuşcaţi, unul mortal!

Prins în flagrant în timp ce lua bani de la un om de afaceri din Reşiţa, Dan Mîndriloiu a fost condamnat iniţial la patru ani şi jumătate de puşcărie. Intrarea în vigoare a noului Cod penal i-a redus însă pedeapsa la doar doi ani şi jumătate. Interlopul a forţat şi mai mult porţile Penitenciarului Timişoara şi a avut succes, în această după-amiază fiind pus deja în libertate. Prin avocatul său, Cosmin Bolosin, Mîndriloiu a cerut să fie eliberat condiţionat. Judecătoria Timişoara nu a fost de acord, însă apărătorul interlopului a depus contestaţie.

dacus 05 iulie 2024

,,Tribunalul Timiş a judecat astăzi contestaţia referitoare la cererea de eliberare condiţionată a clientului meu. Am arătat cu argumente că această contestaţie e pe deplin admisibilă, fracţia pentru punerea în libertate a fost îndeplinită, mai mult, a avut nenumărate evidenţieri în penitenciar, neavând niciun raport negativ. Tribunalul Timiş a decis în mod definitiv admiterea contestaţiei şi punerea de îndată în libertate a condamnatului”, a declarat avocatul Bolosin pentru expressdebanat.ro.

Muzeul TM

Comments

  1. Florina Bujor says:

    Doamne-ajuta!!!

  2. Radivoj says:

    Banditii de tipul astuia ar trebuii inchisi pe viata ori executati , nici decum lasati in libertate . Justitie de kkt intr-o tara de kkt .

  3. Florina Bujor says:

    Ce simplu e sa vorbesti sau sa judeci…de atat suntem buni…

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/