(E) PLR Caraş-Severin a deschis în municipiul Reşița un sediu de campanie cu funcționare non-stop

untitled design set 970x90 px

Filiala Caraş-Severin a Partidului Liberal Reformator, susţinătorul în campania pentru  Prezidenţialele 2014 a candidatului independent Călin Popescu Tăriceanu, a inaugurat în cartierul Lunca Bârzavei (Govândari) al municipiului Reşiţa, pe Bulevardul Republicii nr. 24, SEDIUL DE CAMPANIE.

Orarul de funcţionare al acestuia este de la 12-20, şapte zile din şapte, perioadă în care toţi cei interesaţi sunt aşteptaţi să solicite informaţii de la reprezentanţii PLR, tipărituri, calendare, alte materiale specifice, dar şi precizări şi lămuriri cu privire la ROMÂNIA- A ŞAPTEA PUTERE A EUROPEI, proiectul politic de campanie al domnului Călin Popescu Tăriceanu, la celelalte elemente ale acestui demers electoral ce se desfăşoară sub sloganul DE PARTEA TA! BUNĂSTARE ŞI RESPECT.

Seara, dar şi pe parcursul perioadei în care sediul de campanie nu are program cu publicul, susţinătorii vor putea urmări, datorită unui retroproiector care funcţionează continuu, clipuri şi scurte filme ce fac referire directă la modul în care candidatul independent la prezidenţiale, Călin Popescu Tăriceanu, înţelege transformarea României într-o ţară a bunăstării, a echilibrului şi a respectului, în contextul european.

Reamintim că de numele lui Călin Popescu Tăriceanu este legată cea mai prosperă perioadă din istoria postdecembristă a României şi a românilor, când primul şi singurul prim-ministru liberal a reuşit să aducă ţara, între 2004-2008, pe locul doi în Europa, în ceea ce priveşte realizarea celei mai mari creşteri economice de pe întregul continent.

Urmează ca în perioada imediat următoare un sediu de campanie să fie deschis şi în municipiul Caransebeş.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/