Un zâmbet mai frumos și îngrijit, după data de 15 mai

explo 1000x200

Doar două săptămâni ne mai despart de relaxarea restricțiilor și cabinetele medicilor stomatologi se vor redeschide pentru publicul larg. Programările pot începe de acum!

Unul dintre cele mai căutate servicii care de asemenea a suferit pierderi în aproape cele două luni de carantină este cel al stomatologilor. Doar câteva cabinete au funcționat, dar doar în regim de urgență și asta a avut un impact major asupra business-ului. Cabinetele au rămas închise, însă revin în forță, pregătite adecvat situației și cu toate dotările necesare.

Chiar dacă nu au avut pacienți pe scaunul de lucru, se pare că unii dentiști nu au stat în această perioadă și au perfecționat afacerea, cu aparate de ultimă generație și produse de cea mai bună calitate. Un exemplu în acest sens este și cabinetul stomatologic din Caransebeș, al medicului dentist, doctor în științe medicale, competentă în implantologie, Corneliu Zeicu.

Situat pe strada Crișan Nr 9 din Caransebeș, cabinetul medical individual Dr Zeicu Corneliu Constantin își va primi clienții într-un spațiu elegant, cu dotări performante și mai ales cu o stare de bine, cu încredere desăvârșită în medicul stomatolog. Fie că vorbim despre proteze dentare, detartraj, tratament parodontită, obturații de canal sau chiar aplicarea unei bijuterii dentare caransebeșenii și nu numai, pot începe încă de acum să se programeze la numărul de telefon: 762 677 499 sau trimițând mesaj privat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/pg/CMI-Dr-Zeicu-Corneliu-Constantin și toate acestea doar pentru ca lucrurile să fie cât mai corecte și să încercăm pe cât posibil să ne protejăm atât pe noi cât și pe clienții noștri”, a declarat medicul stomatolog.

Corneliu Zeicu, sosit din Timișoara și cu o experiență de mai bine de 9 ani în acest domeniu, a mai precizat că s-ar bucura ca oamenii să fie mai atenți la sănătatea lor și să fie mult mai încrezători în serviciile stomatologice, fapt pentru care subiectul lucrării sale de doctorat s-a intitulat: ,,Impactul programelor educaționale asupra sănătății orodentare”.

banner 970 x 250