Un tânăr de 19 ani a sfârșit tragic, spulberat de două mașini!

După ce un biciclist a fost decapitat în trafic de un tânăr din Bocșa, aseară, o altă tragedie a șocat opinia publică. Un tânăr a fost izbit de o mașină și proiectat pe sensul opus de mers, bandă pe care a fost lovit și de un al doilea autoturism.

Aseară, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe raza localităţii Obreja. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce un șofer, în vârstă de 26 de ani, conducea un autoturism din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, la aproximativ 16 metri distanţă de trecerea de pietoni a lovit un tânăr în vârstă de 19 ani. Trupul acestuia a fost aruncat pe sensul opus de mers, fiind lovit de un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 ani.

„În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.