FRUNZĂVERDE: „Liderii PSD din Caraș-Severin au dat dovadă de aroganță și suficiență!”

Vicepreședintele PNL a explicat în urmă cu doar câteva momente pentru www.expressdebanat.ro ce înseamnă victoria lui Klaus Iohannis. În plus, a comentat și pronosticul dat de liderii cărășeni ai PSD, după primul tur al alegerilor prezidențiale.   

„Social-democrații din Caraș-Severin, de regulă după ultima rundă electorală, devin potoliți. Sigur, au dat dovadă de aroganță și suficiență. Este și motivul pentru care noi am câștigat!”, a spus liderul de la Palatul Administrativ.

În ce privește votul pe care l-au acordat românii, Frunzăverde a făcut o analiză în detaliu.

„Votul de ieri a fost pentru forțele de dreapta. Este pentru prima dată când toți oamenii de dreapta, dar și forțele de dreapta sunt grupate. Aceasta este prima motivație. A doua este că domnul Iohannis a dovedit că e un bun manager. Realizările sale administrative la Sibiu sunt notabile. În al treilea rând, prezența masivă a compatrioților la urne este explicabilă prin faptul că au dat un vot împotriva sistemului birocratic, iar Ponta a fost identificat cu acest sistem. Klaus Iohannis va fi un președinte mediator, care va deschide România, va dizolva statul polițienesc și va dezvolta spiritul antreprenorial”, a declarat Sorin Frunzăverde pentru Express de Banat.

Comments

 1. pixar says:

  Nu mai spune ! Era cat p’aci sa bati palma cu ei. O sa vina si randul tau, stimabile.

 2. alex says:

  Paharele, paharele, unde`s gandurile mele?!?!?!

 3. costy says:

  sper sa urmezi si u la plecare ….esti cel mai mare rau pt caras severin esti un adevarat baron local fericita yiua cand ne vom scapa de tine

 4. Stefan says:

  Daca prima persoana in judet spune ca “Iohannis va dizolva statul politienesc” de unde sa stim noi ca acest stat nu a numarat gresit? Cu “spiritul antreprenorial” ne-am lamurit. Sunt bugetari din tata-n fiu care au acest “spirit” in…sange cum zice bucatarul-sef. Mai doriti sa-l dezvoltati? Cum? Nu realizati nici pana acum ca in judet au ajuns ciurucuri – rezultate din ce a refuzat Iohannis la Sbiu si Robu la Timisoara? Nu realizati ca Europa va intra in criza si investitorii vor fugi in Ucraina ? Toate partidele din judet sunt zero. Barat !

 5. Stefan says:

  Forex: aur, petrol, actiuni. Intrati in joc. Investiti, investiti, investiti… Ce frumos suna? Demo, apoi pe banii vostri de sclavi. Sclavi…europeni.

 6. Radivoj says:

  Ciocu borfasule hot , cu totii de abia asteptam sa vina si ziua ta de a da cu sbsemnatul ”statului politienesc” , jegosule de bandit-pedofil-hot !