REZULTATE FINALE. Cărășenii au votat: Klaus Iohannis e președinte!

Biroul Electoral Județean a terminat numărătoarea voturilor în Caraș-Severin. În urma centralizării datelor din cele 365 de secții de votare, Klaus Iohannis a obținut 51,93 de procente, în timp ce candidatul PSD a adunat doar 48,06 din preferințele electoratului.

Deși numărătoarea paralelă a ACL indica o diferență mai mare între cei doi candidați, rezultatele finale, prezentate oficial de BEJ în această dimineață, îl scot pe Iohannis învingător la o diferență de 3,87 de procente. Chiar și așa, social-democrații au pierdut în contextul în care trei sferturi dintre primarii cărășeni sunt de „stânga”.

Prezența finală la vot la închiderea secțiilor de votare, la ora 21.00, a fost de 57,48 la sută. În mediul rural au votat 64,72 de procente dintre alegători, în timp ce în oraşe cetăţenii au votat în proporţie de 52,43 la sută.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!

 

banner 970 x 250

Comments

  1. alegator says:

    Chiar si asa,cu masina de voturi a PSDului ,a pierdut ponta!Asta inseamna f.mult pt. noi ,cei care mai avem o speranta de la tara ,judet si oras!!Ce face acum resitenilor,atoatestiutor?Mai are pe unde sa scoata capul,el, om respectabil?

  2. LuxPhotoFuchs says:

    După IliESCU, ConstantinESCU, BăsESCU, on alt ESCU la preşedinţie: KLAUS WERNER IONESCU!!!!!!! Johann = Ion, Iohannis=IONESCU