Un proiect îndrăzneț: asfalt pe toate străzile din Oțelu Roșu!

 

Administrația locală s-a pus intens pe scris proiecte pentru a obține finanțare și a pune la punct orașul din toate punctele de vedere. Prioritară este asfaltarea tuturor drumurilor din Oțelu Roșu.

În plus, și problema rigolelor de scurgere a apei pluviale la Oțelu Roșu s-ar putea rezolva. Potrivit șefului administrației publice locale, Luca Mălăiescu, 22 de milioane de lei s-ar putea investi în reabilitarea tuturor străzilor din orașul de pe Valea Bistrei, proiect care prevede și amenajarea rigolelor de scurgere a apei pluviale.

Studiul de fezabilitate a fost depus la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În baza acestei finanțări ar putea fi reparate și modernizate străzi în lungime de 21,2 km, dar și rigolele pentru tot atâția kilometri. Până când va fi aprobată finanțarea, Primăria Oțelu Roșu a primit fonduri guvernamentale în valoare de 2,6 milioane de lei pentru reabilitarea străzilor Trandafirilor și Avram Iancu.

Potrivit primarului Luca Mălăiescu, în urma licitației a fost desemnat executantul lucrării care va începe în perioada următoare reparațiile pe aceste două străzi. Cu această ocazie, vor fi amenajate și rigolele.

Comments

  1. LA Baile Herculane lucrarile pentru asfaltarea tuturor strazilor sint in desfasurare ,gata pentru receptie sint strazile NSHateg , Domogled , Izvorului si in procent avansat de lucru sint strazile Zavoiului ,Vicol , Licuricilor ,Pacii si Florilor .Mai mult este in faza avansata realizarea unui pod rutier peste riul Cerna si reabilitarea Parcului Central .Toate strazile statiunii , TOATE ACESTE LUCRARI se vor finaliza pina la sfirsitul toamnei , inclusv CENTRALA FOTOVOLTAICA .FELICITARI EDILULUI SI ECHIPEI SALE .

  2. XXXLUTZ says:

    agarici de partid…