Un nou început – Ovidiu Florea, candidatul USR PLUS la Primăria Deta. Principalele sale obiective

Ovidiu Florea, candidatul Alianţei USR-PLUS la Primăria Deta, vine în faţa alegătorilor cu toată experienţa pe care a acumulat-o ca inginer şi economist. Cunoaşte foarte bine şi care sunt punctele forte ale oraşului, dar şi ce înseamnă un sistem care pune nevoile contribuabilului înaintea altor interese. A intrat în cursa pentru primar din partea USR-PLUS pentru că în această alianţă nu sunt acceptaţi cei cu dosare penale.

“Consider că sunt candidatul potrivit pentru Deta, fiindcă m-am născut, am locuit și am lucrat în oraș, fiindcă am absolvit două facultăți și fiindcă sunt inginer și economist, dobândind astfel experiență profesională în mai multe domenii. Un mare avantaj îl reprezintă cei șapte ani lucrați în Germania, perioadă în care am simțit pe propria piele ceea ce înseamnă un sistem care pune nevoile contribuabilului înaintea altor interese. Mergând pe principiul satisfacerii interesului public, am identificat atât elementele care lipsesc orașului, cât și pe cele care pot fi îmbunătățite”, spune Ovidiu Florea.

Infrastructura stradală

Din păcate, la fiecare pas se poate observa proasta calitate a reparațiilor și lucrărilor la drumuri, trotuare, canale, etc. Iată de ce avem nevoie de un nou început în Deta. Câteva dintre obiectivele Alianței sunt:

  • În cartierul Elena Ghenescu – amenajarea completă a trotuarelor și a parcărilor, cât si asfaltarea drumului de acces;
  • În zona blocurilor ANL – realizarea de parcări;
  • Calea Banlocului – reabilitare completă;
  • Continuarea anvelopării de blocuri în Deta;
  • Realizarea unei parcări în fața liceului, cu circa 15 locuri, acoperită cu panouri solare.

Energie

UE oferă asistență și finanțare pentru energie verde. Datorită potențialului solar și geotermal, principalele obiective în domeniul energiei sunt:

  • Trecerea iluminatului public pe leduri și în zonele izolate, pe panouri solare;
  • Analizarea posibilității introducerii încălzirii cu apă termală a blocurilor ANL; se reduce astfel, considerabil, costul facturilor;
  • Crearea unei stații de încărcare pentru automobile electrice;
  • Înființarea unei stații de compostare pentru deșeuri vegetale și biodegradabile.

(E)

(Acest material a fost comandat de Partidul Unitate, Libertate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de operatorul economic TIMPRESS SA într-un tiraj de 6015 exemplare. Cod unic de identificare: 21200391)