Sergiu Toma, cel mai tânăr candidat PMP la primărie, își dorește un nou ACASĂ la Rusca Montană!

Rusca Montană este una dintre cele mai frumoase comune din Caraș-Severin, cu un potențial turistic fantastic, fiind singura localitate din lume cu un monument dedicat turismului. Administrația de până acum a lăsat însă de dorit, astfel că Partidul Mișcarea Populară crede în schimbare, propunându-l pentru funcția de primar pe tânărul Sergiu Toma.

Comuna a stat 8 ani pe loc din cauza unei proaste administrații, spune Ionuț Popovici, liderul PMP Caraș-Severin, cel care consideră că Rusca Montană a rămas codașa din Valea Bistrei la capitolul investiții. Partidul le propune locuitorilor din comună să voteze în 27 septembrie cu Sergiu Toma, cel mai tânăr candidat la primărie din partea PMP, în vârstă de doar 24 de ani. „Voi fi alături de Sergiu Toma, bazându-mă pe experiența acumulată în cei 4 ani în care am ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin”, spune Ionuț Popovici.

Sergiu Toma a fost membru al Pro România, însă a decis să candideze din partea PMP, după ce în Caraș-Severin s-a format alianța de Stânga între PSD, Pro România și ALDE, „în scopuri pur politice, și nu spre binele cetățenilor”, spune tânărul candidat. Alianța a decis să îl susțină la Primăria Rusca Montană pe actualul primar, Adorian Solomonesc, așa că Sergiu Toma a făcut pasul spre PMP pentru a putea candida. „Datorez cetățenilor comunei noastre o explicație privind schimbarea partidului cu care am început umila mea activitate politică – PRO România – cu formațiunea politică PMP. Motivez aceasta prin neacceptarea de a renunța la candidatura și idealurile mele, în mod neprincipial și inuman, în favoarea unei alianțe efectuate în județul nostru între partidele PSD, PRO România și ALDE”, spune Sergiu Toma.

„Din respect pentru dumneavoastră și pentru mine nu pot să-mi încalc promisiunea de a candida ca slujbaș al dumnevoastră și nicidecum nu pot să accept jocul politico-economic prin care am fost îndepărtat de această alianță, în speranța că actualul primar va câștiga alegerile locale, prin renunțarea mea”, mai spune Toma.

Echipa formată de Sergiu Toma pentru lista de consilieri locali presupune tinerețe, entuziasm și implicare – o echipă inimoasă și energică. „Vom lucra împreună, umăr la umăr, cu voință și onestitate, pentru binele și prosperitatea tuturor, pentru un nou ACASĂ la Rusca Montană!”

Lista pentru Consiliul Local Rusca Montană este alcătuită din:

1.Sergiu Adrian Toma
2.Gheorghe Ilioni Savoiu
3.Silviu Vicea
4.Narcis Dumitru Nistor
5.Georgiana Maria Petcu
6.Camelia Stetco
7.Cosmina Iuliana Jura Sirbu
8.Vasile Tentea
9.Maria Daniela Ichim
10.Andrei Jura
11.Liviu Zanzinger
12.Adnana Mihaela Petcu
13.Livius Piess
14.Raimund Laurentiu Pribil

(E)