Un nou eveniment gastronomic Banat Brunch, la poalele Munților Poiana Ruscă

Sâmbătă are loc un nou eveniment gastronomic Banat Brunch în județul Timiș. De data aceasta, turiștii sunt așteptați la poalele Munților Poiana Ruscă, în satul Pietroasa, pentru a degusta preparate tradiționale și a vizita frumusețile locului.

Potrivit organizatorilor, evenimentul Banat Brunch de sâmbătă, 26 iunie, are loc în gospodăria unui localnic din satul Pietroasa, județul Timiș, unde turiștii sunt așteptați cu cele mai gustoase preparate.

Vă invităm, în premieră, la poalele Munților Poiana Ruscă din Timiș, la Pietroasa! În sezonul fructelor de pădure, în gospodăria familiei Martinescu sunteți așteptați cu prăjituri măiestre, gemuri, sucuri și siropuri care mai de care. Vor fi prezenți producători locali, iar gospodinele locului se vor întrece să vă ofere tot ce au mai gustos satele bănățene de sub munte.”, au informat organizatorii.

După ce vor servi masa, turiștii vor vizita Cascada Șopot, în adâncul pădurii, și vor admira măiestria sculptorilor la biserica de lemn din Crivina, Evenimentul va avea loc în aer liber, cu un număr maxim de 50 de participanți, iar taxa de participare este de 100 lei.

Mai multe informații despre evenimentul Banat Brunch de sâmbătă sunt disponibile AICI!