Un medic de la Spitalul Judeţean, condamnat definitiv pentru că a luat şpagă!

explo 1000x200

Curtea de Apel Timişoara a dat din nou dovadă de o clemenţă ieşită din comun, ca să nu-i spunem altfel, faţă de un medic pe care procurorii l-au prins în flagrant cu mită.

Ortopedul Mircea Bona a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Timişoara după ce a fost găsit vinovat şi de această instanţă pentru infracţiuni de corupţie. Medicul reşiţean a scăpat însă cu o pedeapsă mult redusă faţă de cea aplicată de instanţa de fond şi îşi poate vedea în continuare de meseria de care s-a folosit pentru a câştiga bani murdari.
Curtea de Apel a casat în integralitate decizia şi în parte sentinţa prin care Tribunalul Arad îl condamnase pe Mircea Bona la doi ani de puşcărie cu suspendare şi, rejudecând, l-a condamnat pe inculpat la numai opt luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, executarea pedepsei fiind suspendată condiţionat pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 8 luni. Cu alte cuvinte, Mircea Bona poate intra din nou în sala de operaţii fără nicio restricţie, dar, dacă va mai fi prins în perioada de încercare că mai pretinde bani sau alte foloase pentru a-şi face meseria, atunci în mod ebligatoriu pedeapsa va deveni executorie.

CITEŞTE ŞI: Medicul şpăgar a scăpat, deocamdată, de puşcărie, dar tot nu e mulţumit!

Medicul ortoped Mircea Bona a fost condamnat la închisoare! Vezi ce au decis judecătorii!

EXCLUSIV: Filmul flagrantului în care a fost prins ortopedul Mircea Bona. Vezi aici reacţia medicului judecat pentru luare de mită!

EXCLUSIV: Doctorul reşiţean prins în flagrant cu şpaga de 200 de euro a scăpat de arest şi se întoarce în sala de operaţii!

   VIDEO: Medicul reşiţean Bona a fost prins în flagrant luând mită!

banner 970 x 250