VIDEO: Medicul Mircea Bona a fost prins în flagrant!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

După ce săptămâna trecută un brancardier de la secția ATI a fost prins luând șpaga de la o persoană căreia îi promisese că o ajută să se angajeze la Spitalul Județean de Urgență Reșița, astăzi un alt flagrant a fost organizat în cadrul spitalului. De data aceasta este vorba despre medicul ortoped Mircea Bona, ce a fost prins azi dimineață luând mită de la un pacient.

UPDATE 17.30

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a început urmărirea penală faţă de inculpatul Mircea Bona cu privire la comiterea infracţiunii de luare de mită. ,,Se reţine în sarcina acestuia că, în calitate de medic ortoped la Spitalul Judeţean Caraş-Severin, în data de 8 mai 2013, a primit suma de 200 euro de la martorul S.I., pentru a-i efectua investigaţiile medicale necesare vindecării unei afecţiuni la genunchiul drept”, se arată într-un comunicat primit la redacţie.

Medicul a fost reţinut pentru un interval de 24 ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 12.30 Mircea Bona a fost adus la Parchet, pe numele lui fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Procurorii urmează să hotărască dacă medicul va ajunge în instanţă cu propunere de arestare preventivă. Mircea Bona s-a declarat nevinovat. Potrivit avocatului Nicolae Barac, denunţătorul a declarat că a venit din judeţul Bihor pentru a se opera la Spitalul Judeţean din Reşiţa, după ce intervenţia chirurgicală făcută în Timişoara nu i-a reuşit.

 

YouTube video

bona3

 

 

promovare banner maxagro Muzeul TM

DSC_5899

 

 

 

UPDATE 11.15 – Sora medicului vizat de acțiunea DGA, avocatul Speranța Bona-Georgescu, a declarat, pentru „Redeșteptarea”, că familia este în stare de șoc după primirea veștii. Speranța Bona-Georgescu a mai spus că până la pronunțarea unei sentințe definitive în acest dosar, medicul se bucură de prezumția de nevinovăție.

Mircea Bona face parte dintr-o familie respectabilă a Lugojului, tatăl medicului, Simion Bona, fiind un judecător renumit pentru corectitudinea sa. Într-un interviu acordat recent ziarului „Redeșteptarea”, Simion Bona a mărturisit cum a stat drept în fața presiunilor din regimul comunist. „Nu mă interesa regimul. Mă interesa conștiința și frica de Dumnezeu. Nu au ce să îți facă dacă ești corect și cinstit și nimeni nu te poate șantaja”, a declarat Simion Bona în interviul acordat ziarului „Redeșteptarea”.

UPDATE 09.11 – Din primele informații, se pare că medicul ar fi cerut 2.000 de lei pentru a efectua o intervenție ortopedică și primise o parte din sumă. Când pacientul a ajuns astăzi la spital cu ceilalți 200 de euro, oamenii legii de la Serviciul Județean Anticorupție Caraș-Severin l-au însoțit, organizând flagrantul. În prezent, medicul Mircea Bona este audiat.

Revenim cu amănunte! Rămâneți cu Express de Banat!

 

STPT job 1000x200

Comments

  1. un cititor says:

    Acesta este peisajul sistemului de sanatate romanesc…dai bani,traiesti…nu dai bani,poti sa mori linistit…pentru ce mai platim asigurari de sanatate cand lacomia si coruptia este la putere in absolut orice spital de stat.Pentru ce?!..Si,referitor la familia doctorului si de faptul ca se bucura de mult respect…de unde stim daca tatal,judecator fiind,se considera a fi imaculat…din moment ce nu a fost prins inca?!…sa fim realisti,este judecator,nu se duce nimeni sa fie judecator sau doctor in alta tara unde nu se acorda ,,bonusuri de performanta” atata timp cat in Romania prospera spaga si coruptia,veniturile lor fiind mult mai mari in tara. Niciodata nu o sa scapam de acest fenomen sau mai degraba zis nu se doreste sa scapam…

  2. Anonim says:

    La PUSCARIE!!!!!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/