Un candidat la europarlamentare şi un poliţist se bat în ringul Superkombat

explo 1000x200

Evenimentul lunii aprilie în municipiul de pe Bârzava va atrage ochii lumii întregi către Sala Polivalentă din municipiu şi asta, pentru că organizatorii au pregătit o gală de excepţie, care oferă multe surprize de proporţii.

Vedetele K1 au început să ajungă încă de ieri în oraş, la Polivalentă şi în centrul civic se montează ringul, scena şi toate echipamentele necesare unui show cum n-a mai fost în Reşiţa, iar promotorul Eduard Irimia s-a declarat mulţumit de felul în care se mişcă toţi cei implicaţi în organizare, afirmând că totul e la parametrii stabiliţi. Reşiţenii au început şi ei să intre în atmosfera marii competiţii, iar cei care nu şi-au cumpărat încă bilete au toate motivele să vină astăzi, cu începere de la ora 16, la scena din faţa Sălii Polivalente, la cântarul oficial, când numele grele ale circuitului Superkombat îi vor convinge cu siguranţă să achiziţioneze un tichet pentru Grand Prix-ul de mâine seară.

Îşi face campanie electorală în ring!

Cele opt meciuri cu reguli de K-1 şi confruntările de MMA vor aduce în ringul de la Reşiţa nume importante de la noi ale circuitului Lokal Kombat precum Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş, Sebastian Ciobanu, Florin Ilie sau Ciprian Şchiopu, care vor avea adversari pe măsură, dar îi vor putea pe viu şi pe legendarii Jerome Le Banner şi Xhavit Bajrami. ,,Această gală va reprezenta un subiect pentru toată presa internaţională, deoarece în K1 nu a fost niciodată vreun politician. Moroşanu, care va lupta cu un sportiv căruia i se spune Hulk, este deja pe lista candidaţilor la europarlamentare”, a spus Eduard Irimia.

Florin Ilie nu scapă de Poliţie!

În deschiderea galei va avea loc un meci între veterani dedicat unei campanii anti-violenţă. ,,Cred că va fi un meci de mare interes. Timişoreanul Florin Ilie trebuia să lupte cu un sârb, dar săptămâna trecută a fost reţinut de poliţişti după ce a fost confundat cu un interlop care bătuse un om al legii. Dacă tot vor să vadă cei din mass-media o bătaie între Ilie şi un poliţist, atunci să se întâmple în ring, şi nu în stradă. Florin Ilie îl va întâlni pe câştigătorul show-ului Bodyguardul – Forţe Speciale, Dan Mocanu, în prezent, agent de circulaţie la Găieşti”, a mai dezvăluit Irimia.

Invitaţi de marcă

Surprizele nu se opresc însă aici. ,,Vor participa şi ambasadori ai sportului şi culturii. Doamna Dana Săvuică va face prezentările, va veni maestrul Ştefan Popa Popa’s şi e posibil să ajungă şi Duckadam sau un alt nume important din sportul românesc”, a adăugat primarul Mihai Stepanescu.

Până la marile meciuri de mâine seară, reşiţenii sunt invitaţi astăzi, de la ora 16, la cântarul oficial, când iubitorii sporturilor de contact îi vor putea cunoaşte pe sportivi, vor putea face fotografii şi lua autografe de la protagonişti.

foto: foxcrawl.ro/

Comments

 1. Afacerea ta says:

  Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:cultivareaciupercilor.ro

 2. Afacerea ta says:

  Cum poti castiga 3000 de euro lunar crescand prepelite intr-un spatiu de numai 20mp? Iata cum Afacerea ta cu Prepelite devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie. Detalii pe: crestereaprepelitelor.ro

 3. Libertatea anunturi angajari says:

  Buna ziua,
  Prin intermediul Metropolitan Maxpress puteti sa publicati anunturi angajari Libertatea.
  Cum pot sa public anunturi oferte serviciu Libertatea ?
  Simplu, rapid si efficient. In doar 3 pasi anunturi angajari Libertatea.
  Anunturi Locuri de munca Libertatea contact: 0768.44.11.33, 0721.08.08.10