Bobar, dorit la Dinamo!

Preşedintele FCM 2012 Reşiţa şi-a prezentat demisia imediat după meciul cu Muncitorul, dar va pleca efectiv din biroul de la Stadionul Mircea Chivu la finele acestui an.

FCM Reșița 2012 întâlneşte astăzi, de la ora 14, în ultimul meci al anului pe teren propriu, Flacăra Făget, echipa de pe locul trei al clasamentului. Rosso-nerii trag tare pentru a mai recupera din punctele pierdute în acest tur de campionat. Meciul de astăzi este ultimul pentru Cristi Bobar în calitatea de preşedinte al clubului reşiţean. Acesta a demisionat odată cu antrenorul Gică Barbu, dar a rămas la club până la finele primei părţi a campionatului.

Bobar e în discuţii cu mai multe grupări, dar deocamdată a refuzat să vorbească despre viitorul club. Ionuţ Negoiţă, acţionar la Dinamo, recunoaşte discuţiile cu şeful din Valea Domanului. “Mă cunosc de mult cu Cristi. Am intenţionat la un moment dat, când eram la Iaşi, să lucrăm împreună. Nu e exclus însă să vină la Dinamo. În momentul de faţă nu e conturată o variantă foarte clară, dar interesul meu există. În momentul pe care îl vom considera oportun, Cristi poate veni la Dinamo. Acum lucrurile intră pe făgaşul normal la Dinamo şi e posibil să vină şi acum în iarnă. Nimic nu e exclus”, a declarat pentru Express de Banat, Ionuţ Negoiţă.

Bobar ţine mult să plece de la Reşiţa cu o victorie. Poziţia din clasament îi obligă şi ea pe rosso-neri să câştige. Întâlnim o fruntașă a clasamentului. Făgetul are  jucători experimentați, chiar și doi străini. Când pierd, pierd greu. Important este să câștigăm pentru că am avea un final de tur bunicel și am intra într-o vacanță liniștitoare”, a declarat antrenorul Roco Sandu.

 

Comments

 1. stefan says:

  Bobar e în discuţii cu mai multe grupări, dar deocamdată a refuzat să
  vorbească despre viitorul club. Ionuţ Negoiţă, acţionar la Dinamo,
  recunoaşte discuţiile cu şeful din Valea Domanului. “Mă cunosc de
  mult cu Cristi. Am intenţionat la un moment dat, când eram la Iaşi, să
  lucrăm împreună. Nu e exclus însă să vină la Dinamo. În momentul de faţă
  nu e conturată o variantă foarte clară, dar interesul meu există. În
  momentul pe care îl vom considera oportun, Cristi poate veni la Dinamo.
  Acum lucrurile intră pe făgaşul normal la Dinamo şi e posibil să vină şi
  acum în iarnă. Nimic nu e exclus”, a declarat pentru Express de Banat, Ionuţ Negoiţă.

 2. Petru Fuchs says:

  AFCM 2012 Resita – Flacara Faget 0-1 (0-0) Maurul si-a facut datoria, poate pleca!!!
  Niciodata rossoneri n-au castigat doar un meci pe teren propriu intrun tur de campionat!!! Minerul Motru – FC Caransebes 1-1