HC Caraş-Severin a pierdut la Târgu Jiu

HC Caraș-Severin joacă astăzi, de la ora 17.30, la Târgu Jiu, cu Pandurii, într-un meci din cadrul celei de-a noua etape a Ligii Naționale masculine de handbal.

UPDATE, ora 19.25

Pandurii Târgu Jiu s-a impus în faţa echipei pregătite de Aihan Omer cu scorul de 22-19 (13-9).

Subţirimea lotului şi vârsta înaintată a mai multora dintre jucătorii reşiţeni încep să-şi spună cuvântul. Accidentările au contat şi ele, astfel că, elevii lui Aihan Omer au pierdut trei meciuri din cele opt disputate în actuala ediţie de campionat, ultimul chiar runda trecută, pe teren propriu, cu Potaissa Turda. HC Caraş-Severin e obligată acum să se întoarcă măcar cu un punct din deplasarea de la Târgu Jiu. Pandurii nu mai e echipa puternică din urmă cu câţiva ani şi ocupă doar locul nouă în clasament.

Este alt meci, complet alt stil de joc față de cel cu Turda. Suntem puțin supărați că am pierdut acasă etapa trecută și sper ca acest lucru să fie benefic pentru noi, să ne determine să mergem cu o motivație dublă de a recupera punctele și de a ne redresa”, a declarat Aihan Omer.

Înaintea meciului de astăzi, reşiţenii sunt pe locul șase în clasament, cu opt puncte, în timp ce gorjenii sunt pe nouă, după trei victorii şi cinci înfrângeri.