Roco Sandu pleacă şi el de pe banca roso-nerilor!

FCM 2012 Reşiţa a terminat turul campionatului Ligii a III-a de fotbal cu o înfrângere, 0-1, pe teren propriu cu Flacăra Făget, echipă care a urcat astfel pe primul loc al clasamentului.

Gică Barbu a plecat din Valea Domanului, Cristi Bobar şi-a scris şi el demisia, dar fotbaliştii reşiţeni n-au mai multă şansă nici cu Roco Sandu. Rosso-nerii au trimis de două ori mingea în bară în meciul cu Flacăra Făget, în timp ce oaspeţii au concretizat una din puţinele ocazii şi au plecat acasă cu toate cele trei puncte puse în joc. Situaţia rămâne incertă la clubul administraţiei publice locale. În această iarnă, e cert că preşedintele Bobar se va despărţi de Valea Domanului. Nu se ştie cine îi va lua locul, cum nu se cunoaşte nici numele viitorului antrenor, pentru că Roco Sandu a anunţat şi el că va rămâne pe banca tehnică doar în anumite condiţii.

“Eu am acceptat să preiau echipa pentru aceste câteva etape care mai erau de jucat din turul campionatului. Am acceptat mai mult pentru prietenul meu, pentru fratele meu, Cristi Bobar. Eu nu continui la echipa mare decât dacă rămâne Cristi. Dacă el pleacă, nici eu nu mai rămân antrenor”, a declarat Roco Sandu imediat după eşecul cu Flacăra Făget. Cristi Bobar şi-a înaintat demisia după meciul cu Muncitorul, însă îşi va încheia socotelile cu clubul abia la finele acestui an.

Comments

 1. Petru Fuchs says:

  Cine a mai auzit ca un antrenor sa se tina de fusta presedintelui de club? Cand, tu Rocco, ai lucrat ani buni cu Basa, te-a interesat cine este presedinte? Nu v-au convenit conditiile, ati plecat… Ar fi o lasitate sa parasesti corabia rossonerilor acum la greu tu fiind omul potrivit acestei misiuni de reinviere a performantei! Daca bateati Fagetul totul ar fi reintrat in normal, aceeasi mercenari, aceeasi conducere aceeasi tactica perimata si schimbarea ta cu un strain! Apoi, esecuri peste esecuri la reluarea campionatului in primavara! Uite-te in gradina ta, in judetul tau, ai ochii formati si ai sa vezi ca devenind autoritar, nedepinzand de altii poti constru o echipa frumoasa. Eu am incredere in tine, Rocco!

 2. Gusca says:

  Tot respectul Sandule, pentru aceste cuvinte frumoase despre presedintele clubului.Bobar se pare ca are mai multi prieteni decat ar dori uni sa aiba. Hai Metalu !

 3. disqus_pVkpiHToMM says:

  Într-o urbe în care flacăra fotbalistică cobora din dealul siderurgiei, din vatra de foc a siderurgiei europene, într-o urbe în care flacăra fotbalistică făcea stadionul arhiplin, în această urbe încă mai există speranță fotbalistică cât timp există profesioniști ca ROCO, PANESCU, POTOCEANU, DOANĂ, HAGI, dar acești profesioniști pe care de multe ori îi criticăm trebuie să intre în unda de sacrificiu specifică fiecărui domeniu de creație, de unde consider că hotărârea luată de ROCO este una pripită și fără pliere momentului actual.Motivația acestei teorii este una simplă și fără o mare gândire filozofică, deoarece este desprinsă dintr-un vechi proverb românesc care spune că acasă la tine tu ești cel care se gospodărește cel mai bine.Situația actuală este una ce împinge la reconstrucție, iar reconstrucția se poate realiza numai în cunoștință și cu oameni cunoscători, fapt ce determină și impune crearea unui proiect, dar reușita unei astfel de structuri nu se poate realiza în fotbal de pe azi pe mâine, de aceea Roco trebuie să mergi mai departe, nu atât pentru tine cât pentru REȘIȚA FOTBALISTICĂ.

 4. Azorică says:

  Hai sa votam

 5. Azorică says:

  Hai sa votam.