20 de medalii, la Cupa Timișoara

Secția de înot a Clubului Sportiv Școlar Reşiţa a avut reprezentanţi la toate categoriile de vârstă la Cupa Timișoara, unde a obţinut rezultate dintre cele mai frumoase.

Printre competitorii care au înotat în bazinul de pe Bega s-au aflat și 24 de sportivi reșițeni. Dintre aceştia, nu mai puţin de 20 au urcat pe podium.  Înotătorii de la CSŞ Reşiţa se pot lăuda cu trei locuri întâi, şase medalii de argint și 11 de bronz.

Competiţiile nu se opresc aici. Copiii de la categoria 10-11 ani se vor deplasa mâine la Bacău, unde se vor întrece la Campionatul Național. Miercurea viitoare, tot la Bacău, va fi rândul copiilor de 13-15 ani să înoate pentru medalii, iar competițiile naționale se vor încheia odată cu întrecerile juniorilor, programate peste două săptămâni, la Pitești.

“La Timișoara, pe primele poziții pe podium s-au clasat Marius Tincău, la 50m bras, Robert Avramovici, tot la 50 bras, și Bogdan Cărăvan, la 50 m spate. Ne bucurăm de toate medaliile obținute. Timpii pe care i-au înotat sportivii la Timișoara au fost promițători. Sperăm să se descruce bine și la naționale”, a precizat Marius Crețeanu, directorul Clubului  Sportiv Școlar Reșița.