Doar locul patru la Naționalele maeștrilor

Gimnaștii legitimați la Clubul Sportiv Școlar și Clubul Sportiv Municipal din Reșița s-au întors recent de la Campionatul Național destinat maeștrilor, competiţie desfășurată la Onești.

Sportivii reșițeni nu au avut chiar cea mai bună evoluție la întrecerea din Oneşti, dar asta şi pentru că Daniel Rădeanu, cel mai bun gimnast al Reşiţei, nu a fost apt decât pentru un singur aparat. Dinamoviștii au obținut din nou titlul de campioni, Steaua a terminat pe doi, iar CSM Lugoj pe trei, reşiţenii ratând astfel podiumul. Antrenorul echipei reșițene, Robert Bălan, speră ca în anii ce urmează sportivii săi să nu mai rateze podiumul și chiar să se bată pentru titlu.

Competițiile nu se încheie aici pentru gimnaștii din Reșița. În luna decembrie, gimnaştii de la CSŞ şi CSM vor concura la Cupa DKMT, în Serbia, la NoviSad. Din păcate nu am putut să obținem decât un loc patru, deoarece cel mai important sportiv al nostru, Daniel Rădeanu, a fost accidentat și nu a concurat decât la un singur aparat. Cu ocazia asta am lăsat cale liberă sportivilor de la Lugoj să ne ocupe treapta a III-a pe care noi am ocupat-o anul trecut. Sperăm să ne adunăm forțele pentru anul viitor și să facem o echipă de locul unu, doi, nu de trei sau patru”, a precizat Robert Bălan.