Karateka reșițeni, din nou pe podium

Karateka reșițeni au participat recent la Cupa Tiger. La competiția ce s-a desfășurat în Galeria Mall din Arad, au participat și 23 de sportivi reșițeni coordonați de Zoltan Lipan.

Cupa Tiger a reunit 150 de sportivi de la 14 cluburi din țară. Karateka reșițeni, antrenați de sensei Zoltan Lipan , au fost și de această dată la înălțime reușind să obțină nici mai mult nici mai puțin de 21 de medalii, dintre care cinci de aur, șase de argint și 11 de bronz. Astfel, 21 de sportivi reșițeni din cei 23 prezenți la competiție au reușit să urce pe podium.

Karateka din Reșița au fost însoțiți la Arad de sensei Zoltan Lipan și doi arbitri internaționali, Dume Cristian și Paraschivu Vlăduț. La sfârșitul acestei săptămâni, sportivii reșițeni vor participa la Campionatul Național Școlar care va avea loc în Sala Polivalentă din oraș.

Sensei speră că sportivii săi vor face aceeași figură frumoasă și la naționale. Dintre cei care au luat locul întâi aș vrea să îi amintesc pe Sandra Lipan, Preda Lucia, Constantin Anamaria și Bora Ionel. Nu aș vrea să nu precizez și de Gârtoi Denis care a urcat pe treapta a III-a a podiumului la doar 6 ani. Rezultatele sunt destul de mulțumitoare. Acum așteptăm Campionatul Național Școlar”, a precizat sensei Zoltan Lipan.