Muncitorul ajută Caransebeşul. Degeaba!

Fotbaliştii caransebeşeni au dat ultima reprezentaţie din acest tur de campionat în faţa propriilor suporteri. FC Caransebeş şi Pandurii II Tg. Jiu au terminat la egalitate 1-1 (0-0).

Gugulanii au pierdut două puncte foarte importante pe teren propriu, puncte care i-ar fi readus pe locul secund în clasament, asta şi cu ajutorul rezultatelor indirecte. Prima repriză a întâlnirii cu formaţia gorjeană s-a disputat sub semnul echilibrului, chiar dacă oaspeţii au reclamat un penalti şi o semnalizare eronată la golul anulat lui Rada, venit chiar înainte de pauză.

În partea a doua, gugulanii au început mai bine şi au deschis scorul după doar patru minute de la reluare. Staicu a pătruns frumos pe dreapta, a driblat tot ce a putut şi a centrat în centrul careului, de unde Bârsan, nemarcat, a trimis cu capul în stânga lui Bănică, fără speranţe pentru portarul gorjean. Acelaşi jucător al gazdelor putea face 2-0 două minute mai târziu, însă a reluat peste poartă centrarea excelentă venită de pe stânga, de la Vucea. Cioloca s-a opus golului egalizator până în minutul 64, când Vlăduţi a trimis în poarta Caransebeşului. În ultimul sfert de oră s-a jucat pe contre, gugulanii fiind foarte aproape de victorie. Suru şi Staicu au nimerit bara, iar Bănică a făcut minuni între buturi şi Pandurii au plecat cu un punct la Târgu Jiu.

„Se pare că lipsa de maturitate şi-a spus cuvântul. Este al patrulea meci în care conducem cu 1-0 şi nu reuşim să gestionăm avantajul. Per ansamblu, eu zic că rezultatul e echitabil. Pandurii II e o formaţie foarte bună, cu mulţi jucători de la prima echipă. Eu sunt mulţumit de băieţii mei, pentru că, într-adevăr, au avut ghinion în repriza a doua. Una peste alta, zic eu, a fost un meci bun”, ne-a declarat, după joc, tehnicianul caransebeşean Liviu Achim.

Păcat de această remiză, pentru că Muncitorul Reşiţa a terminat la egalitate, 2-2, cu Millenium Giarmata, echipa de pe locul doi, şi gugulanii ar fi putut urca în clasament. Cea de-a treia reprezentantă a judeţului în Liga a III-a, FCM 2012 Reşiţa, s-a impus cu 3-0 pe terenul formaţiei Vulturii Lugoj.

Comments

  1. ultras resita says:

    HAI METALU !

  2. Petru Fuchs says:

    Daca vineri “Rocco i suoi fratelli“ bat Fagetul, rezultatul egal obtinut de Muncitorul cu Giarmata ajuta intradevar Resita, nu Caransebesul!!