Omer nu transferă nimic!

Handbaliştii reşiţeni au pierdut astăzi, pe teren propriu, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale, scor 27-31 (13-15), cu Potaissa Turda.

Elevii lui Aihan Omer au resimţit oboseala acumulată în meciul cu HC Odorhei, de la începutul săptămânii, în care au transpirat serios pentru un rezultat de egalitate şi au cedat astăzi ambele puncte puse în joc. Potaissa a profitat din plin de acest lucru, dar şi de abseneţele lui Rohozneanu şi Pârvan şi a propus un joc în mare viteză, reşiţenii nereuşind să păstreze ritmul. Oaspeţii au condus aproape pe toată durata partidei şi au obţinut o victorie meritată. Încă de la mijlocul primei reprize tabela era de partea echipei vizitatoare, care a condus şi cu patru goluri. Nici timpii de odihnă ceruţi de Omer, nici pauza nu au schimbat ceva în jocul lui HC Caraş-Severin, astfel că Potaissa a plecat învingătoare dun Sala Polivalentă.
“Nu pot să nu amintesc lipsa din echipa oaspete a lui Mișa Rohozneanu, care eu zic că este o piesă foarte importantă. Lipsa lui s-a văzut și jocul nu a mai fost la aceeași înălțime, dar pot să zic că a fost o partidă bună. Șansa a fost astăzi de partea noastră. Sunt mulțumit de acest rezultat”, a precizat antrenorul echipei Potaisa Turda.
Aihan Omer a spus că în această iarnă clubul nu va realiza niciun transfer și că jucătorii actuali vor reveni la o formă mai bună și vor recupera punctele pierdute.
“Apărarea, care la noi de obicei este punctul forte, nu a reușit să facă față ritmului impus de echipa adversă. De asemnea, nici portarii noștri nu au fost într-o formă foarte bună. Este o înfrângere care nu este deloc binevenită în acest moment, dar noi suntem foarte hotărâți să recuperăm aceste puncte pierdute și, de ce nu, chiar la Turda. Mai există un retur”, a precizat Aihan Omer.

Comments

  1. silviu says:

    nu mai jucam nimic,suntem varza. omer ar trebui sa se gandeasca la demisie.