Ultima zi de BeautyFull Days! Prezență fabuloasă la seminarul de make-up ținut de artistul Alexandru Abagiu

explo 1000x200

MasterClass, demonstrații la scena principală și produsele de top  au dat culoare celui mai mare eveniment de beauty din vestul țării. Universul machiajelor și al produselor de înfrumusețare a fost „invadat” în ultima zi de Beautyfull Days. Prezență fabuloasă la seminarul ținut de unul dintre cei mai mari make-up artiști din România, Alexandru Abagiu.

Ziua a început cu trei demonstrații concomitente. În Sala Europa a Centrului de Afaceri din Timișoara, a fost găzduit un MasterClass ținut de make-up artistul Alexandru Abagiu. Bridal, Fashion Glam și Creative Makeup  au fost cele trei machiaje realizate în fața a peste 150 de doamne și domnișoare pasionate de tot ce înseamnă beauty.

„Primul a fost o variantă reinterpretată de machiaj de mireasă. Al doilea mai experimental, m-am jucat în direcția unui machiaj de seară. Ca și noutate le-am arătat o altă manieră de a crea un smokey eyes pe care după aceea le îmbogățești cu pigmenți sau cu texturi prețioase. Al treilea machiaj a fost unul creativ, am luat referințe din lumea insectelor, plantelor și le-am transferat într-un personaj care încorporat vechiul, noul și tehnologia”, a spus Alexandru Abagiu.

În Sala Nera, Andreea Babaioana a ținut o sesiune de hairstyle. Mai exact, Bridal Hairstyle și Avangarde Styling au fost cele două tematici pe care doamnele au putut să le pună în practică, cu ajutorul unor manechine amplasate în sală.

Pe scena principală, despre soluții neinvazive de alungire, voluminizare a propriului păr și adăugarea unor accente de culoare cu ajutorul extensiilor de păr Hair Talk, a vorbit Iulian Mihăilă. Trainer-ul național a făcut și o demonstrație prin care a aplicat extensiile și a creat efectul dorit, însă fără a deteriora părul.

În continuare, în fața publicului s-a prezentat Mara Grigorescu, de la Eurogamma Flavors & Fragrances. Profesionistă în domeniul cosmeticii și farmacistă, ea a prezentat beneficiile produselor cosmetice profesionale Thalion și Afrodita, cele bio de la Funethic și ojele, respectiv machiajele de la Andreia.

Hairstyling-ul a fost piesa principală, în cadrul următoarei demonstrații. Gina Aron și Claudia Mureșan au reprezentat firma Beautyone. Cele două artiste în domeniu au făcut demonstrații de coafuri pentru festival și ritualuri de îngrijire. Tranduri în hairstyle și concepte noi de tratamente personalizate, toate au putut fi văzute la BeautyFull Days.

Timp de mai bine de două ore, scena principală a fost ocupată de prezentări ce au avut la bază manichiura. Coralia Decsi de la Glittero a realizat o pictură pe unghie, cu tema Bridal Nailart. În continuare, Alina Oniga și Aleksandra Indjic de NuGenesis le-au arătat doamnelor din public o nouă tehnică Dipping Powder NuGensis. Reprezentata Cupio, Andreea Pruneanu, a realizat o manichiură în ton cu sezonul de vară, Summer Nail Design.

Concomitent, în sala Nera, Zorita Latici și Ivan Mitrovic au susținut un seminar care a avut ca temă principală tehnologiile inovatoare pentru tratamentele faciale și corporale. Maderoterapia, o tehnică de masaj utilizată în remodelarea corporală, în recuperarea fizică cu ajutorul unor instrumente din lemn au fost văzute de cei prezenți în sală.

Mai apoi, pe scena principală a urcat Alexandra Ardelean. Artistă în domeniul make-up, Alexandra a realizat un machiaj spectaculos și creativ, cu ajutorul produselor de la Cinecitta. Un make-up de vară, strălucitor, în nuanțe de auriu și magenta.

Alexandru Abagiu, alături de Oxana Novacovici au susținut o sesiune de întrebări și răspunsuri, în fața doamnelor curioase.

tmc 640

La finalul programului, formatoarea cursului de manichiură Anca Nuhaiu, de la Reflexo Vital, a făcut o demonstrație pe unghii. Tehnica Baby Boomer, care se bazează pe trecerea în degrade dintre patul unghiei și vârful liber al acesteia a fost realizată de profesionista în domeniul îngrijirii.

YouTube video