Plajele de vis ale Greciei, mai aproape de tine! Zbor direct din Timișoara, către insulele Zakynthos

Nisipul auriu, apele albastre, apusurile magice și peisajele rupte din cărțile mitologice, la doar câteva ore de capitala Banatului. Zbor săptămânal direct de pe Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara, către insulele Zakynthos, din 14 iunie.

Insula muzicii, a poeziei și ospitalității. Cu un trecut bogat, a fost preferată de zeii din mitologia greacă pentru minunatele plaje nisipoase, apele adânci, peșterile de la malul mării și climatul mediteranean. Simte-te ca un zeu și alege un sejur în „Floarea Levantului”.

A treia insulă ca mărime din Marea Ionică după Corfu și Kefalonia, ea este combinația de frumuseți ale naturii, cultură grecească, bucătărie tradițională, fiind cunoscută mai ales pentru Plaja Navagio. Navagio este un colț de Rai. Pentru o priveliște de ansamblu și cele mai reușite poze, admirați plaja de sus, de la punctul de belvedere.

Zakynthos Town este capitala și principalul port al insulei. Orașul este cochet, cu străduțe înguste, magazine de designer, cafenele și taverne. Aici se văd cel mai bine influențele civilizațiilor trecute, arhitectura fiind o combinație elegantă de neoclasic și venețian.

Gerakas este frecvent votată ca una dintre plajele europene de top, fiind cu adevărat spectaculoasă. Plaja face parte din Parcul Național Marin din Zakynthos, unde se dezvoltă celebrele țestoase Caretta Caretta.

expresb 1000x100

Plaja Shipwreck este și ea o piesă de rezistență a insulei. Epava datează din anul 1983 și se presupune că este rezultatul unui naufragiu provocat chiar de membrii echipajului, care au încercat să evite controlul autorităților, deoarece aveau o mulțime de produse de contrabandă la bord.

Stațiunea Laganas este cea mai mare stațiune de pe insulă, aflată în partea de sud-est. În partea de est, turiștii pot vizita insule precum: Aghios Nikolas, Alykes, Donkey, Porto Zoro.

O mulțime de obiective turistice, precum Muzeul Bizantin, Muzeul Dionysos Solomos, Fortăreața venețiană pot face un sejur de poveste celor care calcă pe nisipurile Greciei.

Aeroportul se află la 4,3 km de orașul Zante și de alte destinații turistice de pe litoral, cum ar fi Lagana, Tsilivi și Kalamaki.