UEM dă o mână de ajutor în „004 MEDIU. Misiune în spaţiul verde”

Consiliul Judeţean Caraş-Severin ia partener  Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa, în cadrul proiectului „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Caraş-Severin”. Instituția de învățământ superior se va implica în organizarea seminariilor de informare și în promovarea activităţilor și obiectivelor proiectului.

Campania de comunicare „004 MEDIU. Misiune în spaţiul verde” a proiectului de gestionare a deşeurilor în Caraş-Severin, proiect amplu derulat timp de 44 de luni (până la finalul lunii octombrie 2015), include organizarea a zece seminarii de informare adresate autorităţilor locale, ONG-urilor şi grupurilor universitare din regiune. Întâlnirile vor fi organizate pentru informarea asupra derulării şi implementării acestui important proiect şi avantajelor aduse comunităţii locale, precum şi obligativităţii respectării legislaţiei în vigoare”, se arată în comunicatul remis presei de Consiliul Județean Caraș-Severin.

Seminariile vor avea loc în Reșița, Caransebeș, Anina, Băile Herculane, Bocșa, Oravița, Oțelu Roșu, Moldova Nouă, Slatina Timiș și Bozovici.

Detalii asupra desfășurării acestor întâlniri care consfințesc colaborarea dintre UEM Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin se găsesc pe pagina de internet www.004mediu.cjcs.ro, în secţiunea COMUNICARE – Evenimente.

Citește și Consiliul Judeţean vrea să schimbe mentalitatea cărăşenilor: 004 MEDIU. Misiune în spaţiul verde