Se militează pentru un acces egal pe piața muncii!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

 

Asociaţia de binefacere Pro Vitam organizează joi, 11 septembrie, seminarul de informare a proiectului Acces egal pe piața muncii. Șomerii din grupuri vulnerabile sunt invitați să ia parte la sesiunile de formare profesională care să-i integreze pe piața muncii.

 

Evenimentul este programat pentru ora 11:00, în clădirea Star Center din zona centrală. Proiectul Acces egal pe piața muncii este finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Seminarul de joi a fost gândit pentru a intensifica măsurile de dezvoltare personală în scopul facilitării accesului la ocupare și evitării excluziunii sociale, marginalizării și discriminării pentru persoanele care aparțin grupurilor vulnerabile. Este vorba aici despre persoane de etnie romă, persoane cu dizabilități sau tineri peste 18 ani care au părăsit sistemul instituţionalizat de protecţie a copilului.

 

promovare banner maxagro

Astfel, proiectul se adresează grupurilor marginalizate care nu sunt incluse în politicile principale şi care au nevoie de o atenţie deosebită într-un mod particular.

 

Valoarea total eligibliă a proiectului este de aproape  4.000.000 de lei, iar durata de implementare este de 18 luni. De menționat este și faptul că partenerul Asociaţiei de binefacere Pro Vitam în implementarea proiectului este Patronatul Român Bucureşti.

 

 

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/