Cățeluș salvat cu greu dintr-un canal de pompierii timișeni

Pompierii timișeni au intervenit duminică la prânz pentru a salva un cățeluș, după ce acesta a intrat într-un canal și a rămas blocat acolo. Animalul este în afara oricărui pericol acum.

Astăzi, în jurul orei 14.00, pompierii din cadrul subunității din Deta au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui câine, în localitatea Banloc. Patrupedul a intrat într-un canal și nu a mai reușit să iasă de acolo, iar plânsul său disperat a fost auzit de o femeie care a sunat imediat la 112. Se pare că patrupedul a rămas blocat sub dale de scurgere din beton, foarte greu de ridicat, iar 4 pompieri au intervenit de urgență.

Operațiunea a fost încheiată cu succes, iar cățelușul a primit îngrijiri din partea salvatorilor și a cetățenilor. „Ajunși la fața locului, 4 pompieri au depus un efort deosebit pentru a salva animalul speriat. După ce l-au scos la suprafață, pompierii, alături de câțiva vecini, i-au dat apă și mâncare cățelului epuizat de atâta efort și de căldura de afară. Pentru noi, a fost o altă misiune în care am reușit să salvăm o viață! Iar acest lucru, ne dă imboldul și energia necesară pentru a ne continua activitatea chiar și când temperaturile de afară devin de nesuportat”, transmit cei de la ISU Timiș.


leader board 728 x 90 px