UDMR începe strângerea de semnături pentru alegerile locale! „Mizăm pe ajutorul tuturor care vor competență și echilibru în administrația timișeană!”

UDMR și-a propus să strângă semnăturile necesare pentru alegerile locale până la 15 august! Marossy Zoltán candidează pentru președinția Consiliului Județean și Farkas Imre aspiră la postul de primar al Timișoarei.

Strângerea semnăturilor este o provocare din cauza pandemiei, dar UDMR Timiș a găsit soluția. Simpatizanții pot să ajute partidul prin colectarea de semnături în grupuri restrânse. Udemeriștii merg pe principiul respectării normelor de protecție împotriva COVID-19 și cred că persoanele care vor să semneze pot cere susținere și în cadrul familiei, în colectivul de muncă, vecinilor și așa mai departe. În Timișoara vor fi distribuite cele două tipuri de liste, cea pentru Consiliul Județean Timiș, unde candidează Marossy Zoltán (foto) și cea pentru Consiliul Local Timișoara, unde Farkas Imre deschide lista pentru consilieri locali, dar candidează în același timp pentru postul de primar. Listele se află la biroul UDMR din Casa Maghiară. „Având în vedere că o persoană poate semna pentru mai multe formațiuni concurente, mizăm pe ajutorul tuturor care vor competență și echilibru în administrația timișeană!”, a transmis președintele UDMR Timiș, Marossy Zoltán.

CITEȘTE ȘI: „Este un mare fâs să faci tam-tam pe două tururi pentru primari”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/