Serbia, scoasă de pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat! Documentul a fost actualizat

A fost actualizată lista țărilor în care rata de infecție cu noul coronavirus este ridicată. Persoanele care vin din cele 41 de state sunt obligate să intre în carantină.

Lista a intrat în vigoare astăzi, 3 august, iar măsura carantinării nu se mai aplică și pentru cei care vin din Serbia în România. Carantina persoanelor se instituie la domiciliu, la o locație declarată sau într-un spațiu desemnat de autorități, pentru o perioadă de 14 zile.

Documentul a fost făcut public de Institutul Național de Sănătate Publică, iar statele incluse sunt: Africa de Sud, Arabia Saudită, Argentina, Armenia, Bahamas, Bahrain, Bolivia, Bosnia si Herțegovina, Brazilia, Capul Verde, Chile, Columbia, Costa Rica, El Salvador, Eswatini, Guineea Ecuatoriala, Honduras, Insulele Turks si Caicos, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Irak, Israel, Kazahstan, Kârgâzstan, Kosovo, Kuweit, Luxemburg, Macedonia de Nord, Maldive, Moldova, Muntenegru, Oman, Palestina, Panama, PeruPuerto, RicoQatar, Republica Dominicana, Singapore, Sint Maarten, Statele Unite ale Americii și Surinam.


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/