Turiști din toată Europa legați prin autostrada A1 de Banatul Montan!

În ședința Consiliului Regional de la Deva va fi supusă la vot și propunerea primarului Marcel Vela cu privire la reabilitarea DJ 684 care leagă Valea Bistrei de Autostrada A 1.

Va fi o conexiune de la Rusca Montană către Valea lui Liman spre Margina, județul Timiș, astfel încât pe un tronson de 56 de km să fie conexată zona alpină a Banatului Montan, accesul spre Poiana Mărului și Muntele Mic de Autostrada A 1, precizează Marcel Vela.

„Acest drum județean, dacă se va moderniza, va fi o șansă pentru toți turiștii care vin din Europa spre România, astfel încât când vor ajunge în zona Făget vor avea un indicator spre Poiana Mărului sau Muntele Mic și cei care vin din zona București sau din Transilvania vor avea opțiunea direct de pe autostradă să vină spre stațiunile montane. Pe lângă dezvoltarea turistică, vor fi create locuri de muncă și va fi promovată zona Banatului, motiv pentru care susțin această propunere și în ședința Consiliului Regional ce va avea loc la Deva. Sper să fie de acord și conducerea județului Timiș pentru că, de la limita de județ spre autostradă, acest drum județean aparține vecinilor noștri”, a adăugat edilul Caransebeșului.

Ședința are loc astăzi, de la ora 12.00.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!

Comments

  1. serviti putin rahat de la Vela says:

    mda… numai bull-shit. Am servit putina harneala de la Vela, multumim!

  2. banateanul says:

    Incercati sa transformati drumul european de la Caransebes la Lugoj in drum express cu doua benzi pe sens cu ocolirea localitatilor si ar fi mult mai usor de ajuns la Muntele mic,Trei Ape si Poiana Marului si nu departe de aici si la Herculane.