[UPDATE] TUPEU DE BORFAȘ. A luat rozeta din BMW și a lovit aproape ucigaș! Arestul i se pare exagerat!

Denis Matei, șmecherul de 21 de ani din Oravița care a scos din portiera BMW-ului său o rozetă și a băgat un tânăr în comă, lovindu-l ca ultimul laș, nu s-a bucurat de clemența pe care a cerut-o mai întâi procurorului, iar mai apoi judecătorului de drepturi și libertăți! A fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

În timp ce medicii fac eforturi pentru ca Florin Botoș să rămână în viață, Judecătoria Oravița l-a trimis pe agresorul acestuia în spatele gratiilor. Deocamdată, pentru 30 de zile, atât cât e termenul legal. Dar șansele unui arest prelungit sunt foarte mari în condițiile în care starea de sănătate a victimei sale nu este deloc grozavă. „A început să miște mâinile și picioarele. E conștient, dar vorbește greu. Nu știe ce s-a întâmplat. Nu-și amintește nimic. Știe că a căzut, atât. Starea lui de sănătate este în continuare gravă, chiar foarte gravă. În momentul de față nu poate fi transportat. Am fi vrut să-l ducem la Timișoara, dar medicii nu recomandă să fie transportat. Mai e o problemă, la Timișoara ni s-a spus că nu ar mai fi locuri, dar totodată am aflat că nimeni nu vrea să se încurce cu un caz penal, cu victima unei agresiuni, pentru că ar fi bătaie de cap pentru doctori în timpul procesului”, a declarat pentru expressdebanat.ro o rudă a lui Florin Botoș.

Aceeași sursă a vorbit și despre gestul incalificabil al lui Denis Matei: „Au stat toată noaptea la un grătar, mai mulți tineri. Au băut. Acest Denis s-a legat de iubita unuia dintre băieții din grup. Florin i-a spus să înceteze, că are prieten, dar el s-a dus la mașină, a luat acea rozetă și l-a lovit direct în cap. Putea să-l omoare. Ce fel de intenții poate avea un om care umblă cu astfel de obiecte, de arme albe la el?! Prima dată a mințit, a spus că Florin ar fi căzut, că a fost un accident. Într-un final a recunoscut că l-a lovit, dar a spus că din greșeală, că Florin ar fi fost cel care a început!”

leader board 728 x 90 px

Arestat preventiv pentru 30 de zile, Denis Matei a contestat decizia Judecătoriei Oravița, urmând să apară în fața magistraților de la Tribunalul Caraș-Severin, unde va solicita o măsură preventivă mai blândă: arestul la domiciliu și chiar controlul judiciar.

UPDATE, ora 18.00

Magistrații Tribunalului Caraș-Severin au respins contestația lui Denis Matei. Tânărul rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 21 de ani, încătușat după ce și-a băgat un amic în comă! A lovit ca un laș, cu boxul!