Tânăr de 21 de ani, încătușat după ce și-a băgat un amic în comă! A lovit ca un laș, cu boxul!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița au dispus astăzi punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Denis Matei pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală!

Organele de cercetare penală au stabilit că, în dimineața zilei de 3 septembrie, pe fondul unui conflict spontan, tânărul de 21 de ani a lovit cu pumnul pe care purta box, dar și cu piciorul, o persoană care și-a pierdut cunoștința, intrând în stare de comă. Victima a fost transportată mai întâi la Spitalul Orășenesc Oravița și mai apoi a fost internată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

„Medicii legiști au constatat în raportul preliminar mai multe leziuni traumatice, traumatisme și fracturi craniene care au pus în primejdie viața victimei. Inculpatul a fost reținut de organele judiciare pe o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi procurorul de caz să sesizeze judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oravița”, a precizat procuror Radu George Bucurică, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

leader board 728 x 90 px

Cercetările sunt efectuate de organele de poliție judiciară din cadrul Poliției Oravița, sub supravegherea procurorului.