EXCLUSIV. Alertă în Oravița! O femeie a fost la un pas de tragedie, căutând internet pe acoperișul unui bloc! [FOTO]

Autoritățile din Oravița au intrat în alertă după ce o femeie a fost văzută pe acoperișul unui bloc cu patru etaje din Zona Gării. Vecinii femeii au anunțat Poliția, pentru a preveni o tragedie.

O femeie de aproximativ 40 de ani a alertat un întreg bloc de locuințe printr-un gest pe care toți l-au considerat tentativă de sinucidere. Aceasta s-a urcat pe acoperișul blocului cu 4 etaje în care locuia. Ea le-a declarat ulterior anchetatorilor că încerca să se conecteze la internet de pe telefonul mobil și căuta semnal. Pe de altă parte, vecinii spun că femeia vorbea uneori despre un iubit plecat în Italia și că era cunoscută ca având probleme psihice. Ea locuiește sub același acoperiș cu cei 3 copii ai săi, de 4, 6 și 12 ani și trăiește dintr-o pensie de urmaș și din mâncarea pe care Primăria Oravița i-o oferă la o cantină de ajutor social.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670223209093″]

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, SMURD și pompierii de la Descarcerare. În cele din urmă, femeia a fost convinsă să coboare de pe bloc și a fost preluată de un echipaj al Poliției.

banner 1000 x 100 hd