TUPEU A furat pistoalele să se joace de-a hoţii şi poliţiştii!

Tânărul de 17 ani care a spart magazinul cu articole de vânătoare şi a furat trei pistoale nu s-a lăsat impesionat de cătuşele pe care Judecătoria Reşiţa i le-a lăsat pe mâini pentru următoarele 19 zile.

Încătuşat câteva ore mai târziu după ce a spart geamul vitrinei în care erau expuse mai multe arme, Gabriel Nistoran a fost prezentat astăzi Judecătoriei Reşiţa cu propunere de arestare preventivă. “S-a reţinut de către procurorul de caz, în urma datelor şi indiciilor temeinice colectate, că inculpatul a săvârşit, în data de 18 noiembrie, o infracţiune de furt calicat, împrejurările care califică fapta fiind săvârşirea ei într-un loc public, prin efracţie şi în timpul nopţii. De asemenea, s-a reţinut în sarcina sa conturarea unor indicii de săvârşire a faptei de port fără drept de arme neletale. Ca atare, s-a admis propunerea de arestare preventivă şi s-a dispus arestarea inculpatului pe un număr de 19 zile. Durata maximă pentru care poate fi privat de libertate un minor este de 20 de zile”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV VIDEO: Vezi aici imagini cu pistoalele pe care hoţul le-a scăpat în timp ce a fugit!

Cu încă două procese pe rol şi anchetat în alte patru dosare penale, tânărul de 17 ani nu a avut nicio emoţie în sala de judecată, iar la ieşire, în timp ce era condus spre duba Poliţiei, a avut puterea să glumească. “Am vrut să mă joc de-a hoţii şi poliţiştii. Nu vreau să vorbesc pentru că am dreptul să nu fac declaraţii”, le-a spus Gabriel Nistoran jurnaliştilor. În ciuda faptelor sale deosebit de grave, tânărul consideră că locul lui nu e în arest.

 “În urma pronunţării hotărârii prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului s-a delcarat recurs, calea de atac urmând să fie soluţionată de Tribunalul Caraş-Severin”, Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628704302449″]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/