EXCLUSIV VIDEO: Vezi aici imagini cu pistoalele pe care hoţul le-a scăpat!

Polițiștii vin cu primele declarații oficiale despre furtul armelor din centrul orașului. Forțele de ordine sunt în alertă la această oră și au instalat filtre pe drumurile publice din Reșița.

UPDATE ORA 23.30 Oficialii de la poliție fac primele declarații de la producerea furtului. Aceștia confirmă informația furnizată de Express de Banat în urmă cu două ore, potrivit căreia din magazin s-au furat două arme. “Este vorba despre două pistoale cu aer comprimat și două veste. Poliția are deja un cerc de suspecți. Cercetările continuă”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

publicitate online in ziar Express de Banat

UPDATE ORA 20.00 Magazin spart în centrul orașului
Reprezentanţii IPJ nu au furnizat deocamdată informaţii precise legate de armele sustrase din magazinul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, care a fost spart în jurul orelor 20. Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor însă, s-au furat cel puţin două pistoale cu gaz şi mai multe spray-uri lacrimogene. Alte două pistoale i-au scăpat hoţului în timp ce a fugit pe gangul din imediata vecinătate a magazinului. Armele au fost ridicate de criminalişti, care iau la această oră amprente.

gif card de energie dacus 1000x100

YouTube video

Pe camera de supraveghere de la cafeneaua Coda Vinci, poliţiştii l-au putut identifica pe suspect. Acesta poartă o geacă neagră cu o dungă albă pe spate şi jeans de culoare albastră. Pe cap purta o glugă, astfel că anchetatorii nu au deocamdată alte semnalmente ale acestuia.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/