VIDEO Gabriel Nistoran este tânărul de 17 ani care a furat cu tupeu pistoalele cu aer comprimat

Tânărul care i-a alertat pe polițiști se află în prezent în arest. El provine dintr-o familie cu probleme sociale și este recidivist. Polițiștii îl cunosc pe minor, care acum se va supune acelorași legi ca și o persoană majoră. Deși de abia în luna februarie împlinește 18 ani, nu va scăpa de pedeapsa aplicată de instanță.

Gabriel Nistoran va fi prezentat mâine dimineață magistraților de la Judecătoria Reșița, cu propunere de arestare preventivă. „Cele trei pistoale și mai multe cartușe furate de tânăr au fost recuperate. S-au organizat măsuri speciale pentru asemenea situații. Am identificat autorul. Tânărul este din Reșița și este permanent în anturajul mediilor infracționale din municipiu. Este cunoscut cu antecedente penale și mai are șase dosare penale pentru spargeri ale societăților comerciale din oraș. A spus că s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice și a vrut să fure pistoalele, ca să facă rost de bani”, a declarat comisarul șef adjunct al Poliției Municipiului Reșița, Lilica Oncica.

Gabriel Nistoran va fi prezentat mâine instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

leader board 728 x 90 px

A furat pistoalele, ca să facă rost de bani”, Lilica Oncica, comisar șef adjunct Poliția Reșița

Comments

  1. Justitia ce face? says:

    Are 6 dosare penale???? Oare justiţia ce păzeşte, cine se face vinovat de tergiversarea dosarelor sau de nesocotirea cazierului? Felicitari Politiei pentru operativitate!