ANCHETĂ Hoțul care a furat pistoalele și i-a alarmat pe polițiști are doar 17 ani

Polițiștii fac primele declarații oficiale despre cel care a furat armele din centrul orașului. Forțele de ordine încă cercetează acest caz, dar spun că din datele pe care ei le dețin la această oră, bărbatul care i-a ținut ca pe jar o noapte întreagă este minor.

Forțele de ordine sunt încă pe urmele hoțului care a spart cu tupeu vitrina magazinului „Vânătorul și Pescarul”. În urmă cu doar câteva momente, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin a făcut noi declarații oficiale. „Este vorba despre un tânăr de 17 ani. Știm cine este persoana respectivă, dar încă nu l-am prins pe băiat”, a spus purtătorul de cuvânt. Filtrele polițiștilor încă sunt funcționale la ieșirea din oraș, dar și pe centura Reșiței. Pe camera de supraveghere de la cafeneaua Coda Vinci, poliţiştii l-au putut identifica pe suspect. Acesta poartă o geacă neagră cu o dungă albă pe spate şi jeans de culoare albastră. Pe cap purta o glugă, astfel că anchetatorii nu au deocamdată alte semnalmente ale acestuia.

În cursul serii de vineri, un bărbat a spart geamul magazinului „Vânătorul și Pescarul”, de unde a furat arme și veste. “Este vorba despre două pistoale cu aer comprimat și două veste. Poliția are deja un cerc de suspecți. Cercetările continuă”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Alte două pistoale i-au scăpat hoţului în timp ce a fugit pe gangul din imediata vecinătate a magazinului. Armele au fost ridicate de criminalişti, care au luat amprente mai multe ore.

leader board 728 x 90 px

Spargerea s-a dat în jurul orei 20.00, iar imediat apoi, oamenii care au fost martorii evenimentului au sunat la 112, ca să anunțe autoritățile. Cercetările polițiștilor continuă.

 

Revenim cu amănunte!

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628704052723″]