Hoţul de arme, propus pentru arestare preventivă

Gabriel Nistoran, reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore după ce a spart magazinul Asociaţiei Judeţene a Pescarilor şi Vânătorilor Sportivi şi a furat trei pistoale, părăseşte în această dimineaţă Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin.

 Update ora 12.00

Judecătoria Reşiţa a emis mandat de arestare preventivă, valabil pentru 19 zile, pe numele tânărului.

leader board 728 x 90 px

Update ora 11.00

Gabriel Nistoran se află la această oră în sala de judecată. Magistraţii Judecătoriei Reşiţa urmează să decidă dacă se impune sau nu arestul preventiv. Vom reveni cu decizia instanţei.

Potrivit Ancuţei Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ, tânărul de 17 ani va fi adus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă. Nistoran este recidivist, în prezent el având pe rolul instanţei reşiţene alte două dosare penale în care este judecat pentru furt calificat. Din primul proces s-au consumat deja şase termene, următoare înfăţişare fiind stabilită peste numai patru zile. Cel de-al doilea proces ca începe abia la anul, în 12 ianuarie. În 19 iulie 2011, Gabriel Nistoran a mai fost prezentat Judecătoriei Reşiţa cu propunere de arestare preventivă, dar instanţa a considerat că nu se impune acest lucru. I-a interzis însă să părăsească localitatea timp de 30 de zile. Atunci era acuzat de furt, acum însă faptele sale sunt mult mai grave. Revenim cu amănunte!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157628704302449″]