Criminalul de la Bucova face puşcărie

Florin Goman a scăpat încă o dată foarte ieftin după întâlnirea cu legea penală. Bărbatul de 34 de ani s-a bucurat de clemenţa instanţei deoarece a povestit fără niciun fel de remuşcare cum şi-a călcat în picioare concubina şi, mai apoi, a vrut să-i salveze viaţa cu un algocalmin pe care i l-a oferit după trei zile de agonie.

Tribunalul Caraş-Severin i-a redus limitele pedepsei cu o treime, astfel că, acesta va petrece în spatele gratiilor doar opt ani. În plus, criminalul a fost obligat să plătească familiei fostei sale concubine suma de 10.000 de lei, reprezentând daune morale. “Tribunalul Caraş-Severin l-a mai obligat pe inculpat să plătească părţilor civile minore Drăgoi Gabriel Marius şi Drăgoi Claudia Rebeca suma de 10.000 euro pentru fiecare, cu titlu de daune morale, şi câte 150 de lei pentru fiecare, cu titlu de prestaţie periodică, de la data săvârşirii faptei, 13 iunie 2011, şi până la majoratul minorilor sau terminarea studiilor, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 25 de ani”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Florin Goman a apărut şi în faţa instanţelor din Italia. El a fost judecat pentru decesul lui Vasile Doicescu, de 40 de ani, un ţigan care a murit ars de viu. Victima a fost incendiată în tabăra de romi „Lungo Stura Lazio” din Torino, în ziua de Paşte a lui 2008. Goman şi alţi doi bărbaţi au ajuns în faţa instanţei şi condamnaţi la 24 de ani de închisoare. La recurs însă, Goman şi un alt inculpat au fost puşi în libertate.

leader board 728 x 90 px