Îngroapă securea războiului

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Caraş-Severin, Tudoriţa Nicula, a susţinut astăzi o conferinţă de presă, în cadrul căreia a făcut câteva precizări referitoare la cariera sa politică pe termen lung.

Lidera social-democrată, alături de un număr consistent de membre ale PSD Caraş-Severin, s-au adunat la sediul de pe Strada George Enescu, acolo unde şi-au exprimat public indignarea faţă de modificările de ultim moment pe care conducerea centrală a partidului le-a făcut. Deşi doamnele sunt revoltate pe faptul că Tudoriţa Nicula a fost înlocuită pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare cu profesorul Ioan Benga, doamnele social-democrate sunt conştiente de faptul că prioritatea numărul unu pentru PSD, ca de altfel pentru întreaga Uniune Social-Liberală este câştigarea alegerilor parlamentare.

„Importanţa alegerilor este mult prea mare şi nu merită să lăsăm orgoliul să ne întunece raţiunea”, a declarat în urmă cu doar câteva momente Mariana Mone, preşedintele PSD Reşiţa.

În ce o priveşte pe Tudoriţa Nicula, aceasta s-a resemnat în faţa deciziei şi, momentan suspendă orice acţiune de contestare a ei. „Şi eu am fost surprinsă de rocadă şi deşi dezaprob public gestul mişelesc, respect decizia luată de Bucureşti şi aleg să muncesc în continuare în acest partid”, a declarat astăzi preşedinta organizaţiei de femei a PSD Caraş-Severin.

Comments

  1. Jigodia de Mocioalca says:

    Cine si-a dat ok-ul? Jigodia de Mocioalca. Cati bani ti-au intrat la operatiunea asta bai fariseu de conducator, mistificator de serviciu, limba lunga-n curu calului?

  2. Silviu says:

    eu nu voi vota pe benga.