ARD mizează la alegeri pe candidaţi curaţi

Dacă USL-ul a depus ieri candidaturile pentru alegerile din 9 decembrie, astăzi a fost rândul candidaţilor ARD să treacă pe la Biroul Electoral ca să se înscrie oficial în cursa pentru Parlamentul României.

Delegaţia ARD, în frunte cu prim-vicepreşedintele PDL Eugen Cismăneanţu, a afişat mult optimism înainte de începerea campaniei electorale. Alianţa din care fac parte Partidul Democrat Liberal, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat și Forța Civică, mizează în principal pe oameni de o deosebită factură morală şi intelectuală. Mulţi dintre candidaţii ARD nu au experienţă pe scena politică, dar acest lucru nu este neapărat un dezavantaj, sunt convinşi liderii alianţei.

“Candidaţii ARD şi-au depus dosarele. Le urez succes colegilor mei. Avem două doamne, mizăm pe echipă în general şi pe încrederea pe care o oferim candidaţilor noştri. Noi nu ne permitem să facem ceea ce au făcut cei din USL, să promitem că vor candida şi pe ultima sută de metri să schimbăm opţiune. Am intrat în această campanie electorală pentru a câştiga. Avem nevoie de 50 la sută plus unu şi sunt convins că asta vor face colegii mei. Suntem o echipă nouă, venim cu o siglă nouă, cu candidaţi care nu au mai făcut politică până acum şi sunt sigur că vor face o figură frumoasă. Sunt sigur că vom reuşi pentru că ARD mizează pe oameni curaţi”, a declarat Eugen Cismăneanţu.

Ei sunt candidaţii ARD!

Pentru Senatul României, ARD îl propune în Colegiul Uninominal 1 Reşiţa pe doctorul în economie, Ioan Sabo, fostul prefect de Caraş-Severin. În Colegiul 2 candidează pentru un loc în Senat profesorul universitar Tiberiu Mănescu. Ţintesc un loc în Camera Deputaţilor, Cornelia Dunăreanu (Colegiul 1), până mai ieri redactor-şef la televiziunea Banat, caransebeşeanul Alexandru Stănescu (Colegiul 3), Aurel Miclea (Colegiul 3), fost primar al comunei Bozovici, Ionel Goga (Colegiul 4), fost edil-şef al oraşului Oraviţa, şi Valeria Schelean (Colegiul 5), avocat de succes în Baroul Bucureşti.

Comments

 1. papac says:

  jigodii pedeliste

 2. papac says:

  mai bine pedeliste decat comuniste

 3. RADU says:

  LA VREMURI NOI, OAMENI NOI! CU O ECHIPA TANARA, CU OAMENI CURATI, BINE INTENTIONATI, A.R.D CARAS-SEVERIN OFERA SINGURA ALTERNATIVA VIABILA LA TOT CE INSEAMNA VIATA POLITICA ACTUALA, PLINA DE SCANDALURI SI DE LUPTA PENTRU PUTERE. CARASENII AU IN SFARSIT POSIBILITATEA SA TRIMITA IN PARLAMENT OAMENI CARE SA-I REPREZINTE!

 4. dorutu says:

  CRED CA AR TREBUI CU TOTII SA IESIM LA VOT PENTRU CA CE VAD LA AREDEUL ASTA ESTE SINGURA NOASTRA SANSA SA FIM REPREZENTATI CUM TREBUIE LA CENTRU .SUCCES TUTUROR ACESTOR OAMENI CARE SAU GINDIT SA IASA IN FATA SI SA SCHIMBE CEVA IN ACEASTA CLASA POLITICA PUTREDA DEJA.

 5. buchinar says:

  Nu poate curat cu Goga, fost candidat PNL la locale.
  Poate sa inteleaga cineva acest lucru! Daca erq asa de bun, de ce D-l Goga nu a luat primaria, acum crede ca poate intra in Parlament!
  Daca in primavara nu se regasea in PDL si a migrat in PNL, atunci sa ramana in PNL.
  Altfel ne aflam in fata unui blat politic si e pacat ca cei noi au intrat intr-un blat pregatit.

  Mai e morala si cinste la romani?
  Ramane ca electeoratul sa sanctioneze prin vot acest mod de comportament. Fiecare sa inteleaga ce doreste.
  Pacat.