Cornelia Dunăreanu, candidatul ARD, repune Reșița pe hartă

Cornelia Dunăreanu este candidatul ARD pentru ocuparea unui post de deputat în Colegiul Reșița. A intrat în politică pentru că își dorește să ajute orașul, să aducă investitori, reducerea cotei unice și modificarea Constituției României.

Jurnalista Cornelia Dunăreanu, proprietara trustului Banat Media, și-a anunțat astăzi candidatura pentru ocuparea unui post de deputat pe Colegiul Reșița. Aceasta a precizat că s-a suspendat din funcția de redactor-șef pe care o deține la Televiziunea Banat și este pregătită de acum să lupte pentru reșițeni. În bătălia electorală a intrat sub tutela Alianței pentru România Dreaptă, formată din PDL, Forța Civică și PNȚ-CD. „M-am înscris în această competiție ca să o câștig! Este ARD pentru că eu, așa cum cei mai mulți știu, nu m-am urcat niciodată pe un val. Am construit și am muncit. Era mai simplu dacă eram la putere. Și fondurile erau altele, și valul era altul, dar nu era la fel de frumos să câștigi de pe un val”, a declarat astăzi, candidatul ARD la funcția de deputat.
„Este o mare provocare pentru mine și, în același timp, un moment de mare responsabiliate, pentru că, de-a lungul carierei mele, am muncit de fiecare dată pentru a obține fiecare treaptă pe care am pășit. Îmi doresc să ajut Primăria Reșița, pe primarul orașului, ca să aducem investitori serioși. Aceasta este o primă problemă: cea a locurilor de muncă și cea a locurilor de muncă bine plătite, într-un municipiu-reședință de județ. Îmi doresc să reducem cota unică, să modificăm Constituția. Evident, un parlamentar poate face și lobby pentru a atrage investiții în Colegiul pe care îl reprezintă”, a adăugat Cornelia Dunăreanu.

Sloganul candidatului la funcția de deputat este „Împreună repunem Reșița pe hartă!”.

Cine este Cornelia Dunăreanu
Candidatul ARD la funcția de deputat pentru Colegiul Reșița este absolvent al Facultății de Electrotehnică. Din 1993 lucrează în mediul privat. În luna iulie a anului 1998 a fost numită redactor-şef la studioul de televiziune Terra Sat Reşiţa, funcție pe care a ocupat-o până în anul 2005, atunci când, televiziunea s-a desființat. „Reşiţa rămăsese fără televiziune locală, aşa că mi-am luat destinul în propriile mâini şi împreună cu soţul meu, Lucian Dunăreanu, am redeschis pentru Reşiţa şi Caraş-Severin studioul de televiziune Banat TV, parte a firmei Banat Media. Nu ne-am oprit aici, în 2008 am deschis şi postul de radio Banat FM, iar de atunci împreună reprezentăm cea mai importantă investiţie privată media de la nivelul judeţului Caraş-Severin”, a declarat Cornelia Dunăreanu pentru „Express de Banat”.

Actualul sediu al televiziunii este unul de nivel european. Ajutaţi şi de o finanţare printr-un proiect european, echipamentele de producţie şi de transmitere a programului Banat TV sunt performante şi de ultimă generaţie. Întregul efort al soților Dunăreanu a fost făcut pentru telespectatori, dar şi pentru cărăşeni.

 

 

Comments

 1. papac says:

  pupincurista basesciana

 2. Banat Tv - Banatu te vrea! says:

  Cornelia draga, arata-i lu Benga cum il bate o dama bine!

 3. .eu says:

  eu voi vota pentru cornelia. benga ramane acasa.

 4. CEZAR says:

  O stare geneala de instabilitate politica si economica cum traim in aceste momente nu poate sa o gestioneze si sa o rezolve decat un BARBAT si acesta este BENGA IOAN nu sunt misogin dar marile batalii dealungul istoriei au fost castigate de BARBATI asa ca…

 5. CATALIN says:

  BRAVO CORNELIA! Iar tu Cezare, cu barbati agramati ca tine..ne-am lamurit! Sau poate esti Benga care dupa ce a demonstrat ca nu stie sa vorbeasca, acum demonstreaza si ca nu stie sa scrie!

 6. Silviu says:

  eu nu voi vota benga. nu votez benga nici sa mor.