TSD Bocșa și-a ales conducerea

După ce și-au ales liderul de la județ, social-democrații se reorganizează acum și în teritoriu. La acest sfârșit de săptămână, tinerii din Bocșa au stabilit cine sunt cei care îi vor conduce.

Conferința de alegeri a Organizației TSD Bocșa s-a desfășurat vineri cu participarea a peste 100 de tineri și invitați. Lucrările au fost prezidate de: Mihaela Popovici – președinte TSD Caraș-Severin, prof. Ioan Benga – deputat Colegiul 1 Reșița şi vicepreședinte PSD Caraș-Severin,  Mirel Patriciu  Pascu  – președinte PSD Bocșa, Silvia Chivari   – secretar TSD Caraș-Severin, Adrian Roiban  – vicepreședinte TSD Caras Severin și  Luminița Jivan – vicepreședinte PSD Caraș-Severin.

Noul Birou de conducere al TSD Bocșa este format din 25 membri, iar cei care vor conduce organizația sunt: Antila Codruț, în calitate de președinte, iar cei șase vicepreședinți sunt: Cirpean Andreea, Larisa Ionel,  Poputa Alexandru, Milos Sebastian, Sporea Florin și Dragan Mario.

,,Avem nevoie de tineri  inimoși. Avem cum să arătăm că tinerii români știu ce vor și sunt serioși. Voi sunteți viitorul. Esențial este să începeți de pe acum să construiți acest viitor și să fiți convinși că împreună, în echipă, vom reuși   nu doar să câștigăm alegeri, ci și să finalizăm demersuri în interesul oamenilor care  contează pe noi și să fim o voce , pentru că tinerii vor schimba, prin implicarea lor, felul de a se face politică în România. Uniți suntem puternici ! ”, a declarat Mihaela Popovici, președinte al TSD Caraș-Severin.

Comments

  1. anca_elena says:

    partidele se reorganizeaza dupa ce pierd alegerile. in CS, PSD a pierdut, deci se reorganizeaza. ce se mai intampla la PSD Berzovia? la ei cind au loc alegeri la organizatia de scolari si de prescolari? sa ne informati cu promtitudine!